compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Red, White & Blues

Red, White & Blues

Voor alle leeftijden

documentaire

Pitch van Red, White & Blues
Regisseur Mike Figgis onderzoekt in deze film de roerige jaren zestig in Engeland: hoe de blues wortel schoot in de clubscene van Londen, Birmingham en Manchester.
Delen op facebook
Red, White & Blues
Nederlandse première: 1-7-2004
Groot-Brittannië, Verenigde Staten, 2003, 120 min,
bijzonderheden over Red, White & Blues
Met o.a. Van Morrison, Eric Clapton, John Mayall, Mick Fleetwood, Jeff Beck en Tom Jones. Optredens van en gesprekken met deze artiesten over de muziek uit de vroege jaren '60 en de Britse 'invasie', die de blues weer tergbracht naar Amerika. Maakt deel uit van de serie 'Blues' van Martin Scorsese.
Aanloop van Red, White & Blues
Mike Figgis regisseerde ook Stormy Monday (1988), Internal Affairs (1990), Liebestraum (1991), The Browning Version (1994) Leaving Las Vegas (1995), The Loss of Sexual Innocence (1999), Hotel (2001) en Cold Creek Manor (2003).
BioscoopAgenda van Red, White & Blues

Red, White & Blues in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Red, White & Blues zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Regisseur Mike Figgis onderzoekt in deze film de roerige jaren zestig in Engeland: hoe de blues wortel schoot in de clubscene van Londen, Birmingham en Manchester.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen