compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Red, White & Blues

Voor alle leeftijden

Pitch

Regisseur Mike Figgis onderzoekt in deze film de roerige jaren zestig in Engeland: hoe de blues wortel schoot in de clubscene van Londen, Birmingham en Manchester.
Delen op facebook
Red, White & Blues
Nederlandse première: 1-7-2004
Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2003, 120 min,

bijzonderheden

Met o.a. Van Morrison, Eric Clapton, John Mayall, Mick Fleetwood, Jeff Beck en Tom Jones. Optredens van en gesprekken met deze artiesten over de muziek uit de vroege jaren '60 en de Britse 'invasie', die de blues weer tergbracht naar Amerika. Maakt deel uit van de serie 'Blues' van Martin Scorsese.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Mike Figgis regisseerde ook Stormy Monday (1988), "Internal Affairs" (1990), Liebestraum (1991), The Browning Version (1994) Leaving Las Vegas (1995), The Loss of Sexual Innocence (1999), Hotel (2001) en Cold Creek Manor (2003).

Red, White & Blues - Bioscopen, Tijden & Tickets

Red, White & Blues in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Red, White & Blues zien? Koop of huur de film hier:Regisseur Mike Figgis onderzoekt in deze film de roerige jaren zestig in Engeland: hoe de blues wortel schoot in de clubscene van Londen, Birmingham en Manchester.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series