compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Requiem voor Auschwitz

Pitch

In Requiem voor Auschwitz wordt het ontstaan het muziekcompositie van componist Roger Moreno Rathgeb door de Sinti en Roma Philharmoniker uit Frankfurt en een Joods koor in de Berliner Dom in Berlijn, tijdens Holocaust Memorial Day. Tijdens zijn bezoek aan Auschwitz in 2020 met vier muzikanten van het Nederlands Begeleidingsorkest laat Roger hen de plekken zien die hem hebben geïnspireerd.
Delen op facebook
Requiem voor Auschwitz
2021, 120 min,

bijzonderheden

Het vervolg op de bekroonde film Een stukje blauw in de lucht (2007), die de bijna 1 miljoen Sinti en Roma die tijdens de 2e wereldoorlog vermoord zijn.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Filmmaker Bob Entropmaakte eerder Een stukje blauw in de lucht (2007), Een volk zonder eigen land (2007), Muzikanten Voor Het Leven (2007), Zigeunermuziek doet pijn (2007) en De Witte Raaf (2004).

Requiem voor Auschwitz - Bioscopen, Tijden & Tickets

Requiem voor Auschwitz in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Requiem voor Auschwitz zien? Koop of huur de film hier:Het ontstaan en de uitvoering van het Requiem voor Auschwitz van Sinti componist Roger Moreno Rathgeb door de Sinti en Roma Philharmoniker uit Frankfurt.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Cast & Regisseur