compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 23-3 t/m 29-3
Film van de week!
MENU

Retour en Bourgogne

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeksGrof taalgebruik

Pitch van Retour en Bourgogne

Retour en Bourgogne filmstill

Retour en Bourgogne filmstill

Delen op facebook
Retour en Bourgogne
Nederlandse première: 6-7-2017
Frankrijk, 2017, 114 min,

Jean heeft tien jaar geleden de Bourgogne verlaten om de wereld rond te reizen. Als zijn vader op sterven ligt keert hij terug en ziet hij ook zijn broer en zus weer. Gedrieën moeten ze elkaar opnieuw zien te leren kennen. Gedurende het jaar zullen ze rijpen, net als de wijn die ze produceren.

Bekijk bij:

Cinemember

Retour en Bourgogne trailer

Trailer van Retour en BourgogneBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Retour en Bourgognehttps://i1.ytimg.com/vi/npFOi9upBEs/hqdefault.jpg2021-11-10
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Cedric Klapisch maakte eerder een trilogie van Casse-tête chinois, L'Auberge Espagnole en Russian Dolls.

Retour en Bourgogne - Bioscopen, Tijden & Tickets

Retour en Bourgogne in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Retour en Bourgogne zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Jean heeft tien jaar geleden de Bourgogne verlaten om de wereld rond te reizen. Als zijn vader op sterven ligt keert hij terug en ziet hij ook zijn broer en zus weer. Gedrieën moeten ze elkaar opnieuw zien te leren kennen. Van regisseur Cedric Klapisch.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Met Retour en Bourgogne schetst Cédric Klapisch een liefdevol portret van twee broers en hun zus die met passie de wijngaard van de familie beheren, maar ondertussen hun eigen weg moeten vinden.

Met Retour en Bourgogne schetst Cédric Klapisch een liefdevol portret van twee broers en hun zus die met passie de wijngaard van de familie beheren, maar ondertussen hun eigen weg moeten vinden. Jean verliet tien jaar geleden zijn geboortestreek Bourgogne om de wereld te ontdekken. Als zijn vader op sterven ligt, keert hij terug naar zijn familie. Samen met zijn zus Juliette en zijn broer Jérémie probeert hij het familiebedrijf gaande te houden. Na het overlijden van hun vader worden de drie gedwongen keuzes te maken en beslissingen over de toekomst te nemen. We volgen een jaar lang het ritme van de seizoenen, die in het teken staan van de wijn die ze gezamenlijk produceren. De ambachtelijke wijnbouw is een ware kunst. Klapisch laat op innemende wijze zien dat Jean, Juliette en Jérémie die verstaan.

Productiemaatschappij: Ce Qui Me Meut Motion Pictures, Kino Films, Setkeeper, StudioCanal

Cast & Regisseur

Nieuws over Retour en Bourgogne