compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 25-7 t/m 31-7
Film van de week!
MENU

Return to Dust (EN Subtitles)

Mogelijk schadelijk tot 9 jaara

Pitch

In Return to Dust is zowel de bescheiden Ma en de verlegen Cao verstoten door hun families en ze zijn gedwongen tot een gearrangeerd huwelijk, ze moeten een huis voor zichzelf bouwen en moeten daarom samen werken. Langzaam krijgt het samenzijn een veranderde betekenis, welke net als de landschap verandert met de tijd.
Delen op facebook
Return to Dust (EN Subtitles)
Nederlandse première: 19-1-2023
China, 2022, 131 min,

Return to Dust (EN Subtitles) trailer en bijzonderheden

De titel van de film verwijst onder meer naar het gebruik van de Chinese lokale overheid om boeren te betalen om hun vervallen lemen huizen af te breken, zodat het dorp een netter aanblik geeft.

De film werd in september 2022 om onbekende redenen van alle streamingdiensten in China gehaald. Het noemen van de film werd ook verbannen van sociale media.

Trailer van Return to Dust (EN Subtitles)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Return to Dust (EN Subtitles)https://i1.ytimg.com/vi/B8z7iChs8cc/hqdefault.jpg2023-01-19
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Hai-Qing is een geliefde actrices bekend van film en televisie, ze was eerder te zien in My Country, My Parents (2021), in 2015 werd Hai de eerste Nationale VN-vrouwenambassadeur voor China.

Return to Dust (EN Subtitles) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Return to Dust (EN Subtitles) in de bioscoop

Wil je Return to Dust (EN Subtitles) zien? Koop of huur de film hier:



Ma en Cao zitten in een gearrangeerd huwelijk en moeten echt samen gaan werken om een dak boven hun hoofd te krijgen in een landschap waar tijd alles bepaalt.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De bescheiden Ma en de schuchtere Cao zijn verstoten door hun families en worden gedwongen tot een gearrangeerd huwelijk. Ze besluiten hun krachten te bundelen om samen te overleven. In de veilige haven die ze hebben weten te creëren, ontstaat er langzaam maar zeker een bijzondere band tussen Ma en Cao.

Productiemaatschappij: Alibaba Pictures, Beijing J.Q. Spring Pictures, Beijing Showcase Culture Media, Dream Media, Gansu Qizi Culture & Media, Han Zhou Qinzizai, Hucheng No.7 Films, Rézo Films, Shanghai Shigu Film, Such A Good Film, Urania Pictures

Cast & Regisseur

Hai-Qing

Cao Guiying
Renlin Wu

Ma Youtie
Shengfu Li

Village Chief
Zhanhong Ma

Brother Guiying
Cuilan Wang

Guiying's Sister-in-Law
Ruijun Li

Regisseur