compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

Revoir Paris (EN subtitles)

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Revoir Paris (EN subtitles)

Delen op facebook
Revoir Paris (EN subtitles)
Nederlandse première: 6-4-2023
Frankrijk, 2022, 104 min,

In Revoir Paris is Mia - drie maanden nadat ze een terroristische aanslag in een bistro heeft overleefd - nog steeds getraumatiseerd en kan ze zich de gebeurtenissen van die nacht niet herinneren. In een poging vooruit te komen, onderzoekt ze haar herinneringen en keert ze op haar schreden terug.

Revoir Paris (EN subtitles) trailer en bijzonderheden

Virginie Efira won voor haar rol in deze film een César (de Franse equivalent van een Oscar) voor Beste Actrice, alsook een Belgische Magritte.

Trailer van Revoir Paris (EN subtitles)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Revoir Paris (EN subtitles)https://i1.ytimg.com/vi/nRtE_e_Tp7g/hqdefault.jpg2023-04-06
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Alice Winocour maakte eerder Proxima (2019) en Maryland (2015).
Actrice Virginie Efira was te zien in Benedetta (2021) van Paul Verhoeven, En attendant Bojangles (2021), Adieu les cons (2020) en Le Grand Bain (2018).
Benoît Magimel acteerde in De son vivant (2021), Lola vers la mer (2019), Crimson Rivers 2: Angels of the Apocalypse (2004) en La Haine (1995).

Revoir Paris (EN subtitles) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Revoir Paris (EN subtitles) in de bioscoop

Wil je Revoir Paris (EN subtitles) zien? Koop of huur de film hier:Drie maanden nadat ze een terroristische aanslag in een bistro heeft overleefd, is Mia nog steeds getraumatiseerd en kan ze zich de gebeurtenissen van die nacht niet herinneren.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Om weer verder te kunnen met haar leven, probeert Mia zich de gebeurtenissen van een noodlottige avond te herinneren.

Drie maanden na het overleven van een terroristische aanslag op een Parijse bistro herinnert Mia zich slechts flarden van de gebeurtenissen.
Ze besluit haar stappen van die noodlottige avond na te lopen in de hoop dat wanneer ze zich meer herinnert, ze haar leven weer op kan pakken.

Productiemaatschappij: Canal+ (participation), Centre national du cinéma et de l'image animée (CN, Ciné+ (participation), Darius Films, Dharamsala, France 3 Cinéma (co-production), France Télévisions (participation), La Région Île-de-France (support), Pathé (co-production)

Cast & Regisseur