compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Rock City: The Life We Live

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikDiscriminatie

Pitch van Rock City: The Life We Live

Rock City: The Life We Live filmstill

Rock City: The Life We Live filmstill

Delen op facebook
Rock City: The Life We Live
Nederlandse première: 9-3-2023
Nederland, 2021, 91 min,

In Rock City: The Life We Live toeren vijf Haagse muzikanten nog steeds, terwijl zij al hun eerste opwachting deden in de jaren '60 en '70, in bands als Q65, Livin' Blues, Grupo Sportivo en Golden Earring.

Bekijk bij:

Rock City: The Life We Live trailer

Trailer van Rock City: The Life We LiveBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Rock City: The Life We Livehttps://i1.ytimg.com/vi/F6xYqpY682k/hqdefault.jpg2022-09-12
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Filmmaker Will Wissink maakte eerder The Battle (2012), Mijn Vader is een Detective: De Wet van Drie (2011), Mijn vader is een detective (2009) en Dropouts (1998).

Rock City: The Life We Live - Bioscopen, Tijden & Tickets

Rock City: The Life We Live in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Rock City: The Life We Live zien? Koop of huur de film hier:Vijf Haagse muzikanten worden gezien als de pioniers van de Nederlandse popmuziek, maar hoe is dat als je in de 70 loopt?Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Over muziek en de kunst van het ouder worden.

Een hartverwarmende film van regisseur Will Wissink over 5 eigenzinnige rockhelden uit de jaren ‘60/’70, grondleggers van onze popcultuur, die nog optreden met oude hits van vroeger voor een grote schare aan trouwe fans maar daarnaast ook verrassend mooie nieuwe muziek maken waarin de kunst van het ouder worden de boventoon voert.

Cast & Regisseur