compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

ROH Manon Lescaut

royal opera house

Pitch van ROH Manon Lescaut

Delen op facebook
ROH Manon Lescaut
Nederlandse première: 3-11-2020
2020, 155 min,

In de opera Manon Lescaut kiest de studente Manon voor de passie met Cavaliere des Grieux, maar wanneer de bejaarde Geronte Manon haar een leven van rijkdom en luxe aanbiedt, wankelt ze.Manon heeft een ontembare honger naar luxe.

ROH Manon Lescaut trailer en bijzonderheden

Gebaseerd op de roman LHistoire du chevalier des Grieux et de Manon Lescaut van Abbé Prévost, 1731.

Trailer van ROH Manon LescautBekijk de trailer en de beste filmstills van de film ROH Manon Lescauthttps://i1.ytimg.com/vi/oFXI88YtsD0/hqdefault.jpg2020-10-06
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Componist Giacomo Puccini componeerde de opera in 1889 en 1893.

ROH Manon Lescaut - Bioscopen, Tijden & Tickets

ROH Manon Lescaut in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je ROH Manon Lescaut zien? Koop of huur de film hier:Opvoering van de opera Manon Lescaut van Puccini over de studente Manon die eerst voor haar liefde kiest, maar toch zwicht voor rijkdom.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Wanneer Manon de jonge student Des Grieux ontmoet, worden ze verliefd. Ze vluchten - maar wanneer de bejaarde Geronte Manon een leven van rijkdom en luxe aanbiedt, komt ze in de verleiding.

Wanneer Manon de jonge student Des Grieux ontmoet, worden ze verliefd. Ze vluchten - maar wanneer de bejaarde Geronte Manon een leven van rijkdom en luxe aanbiedt, komt ze in de verleiding. Jonathan Kent - Regisseur van Tosca van The Royal Opera - creëerde deze prachtige productie van Manon Lescaut in 2014. Het was de eerste productie van het stuk in 30 jaar door The Royal Opera. Kent vindt hedendaagse weerklank in het verhaal van een vrouw, die wordt verleid en misleid om tegen haar eigen belangen in te handelen en hier uiteindelijk een veel zwaardere vergelding voor krijgt dan ze verdient. Ontwerpen van Paul Brown creëren een barre omgeving die boordevol maatschappelijke hypocrisie zit, waarin Manon gevangen wordt door degenen die haar zullen uitbuiten - en waaruit de enige ontsnapping de dood kan zijn. Live opgenomen in The Royal Ppera House.