compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Ron's Gone Wrong (NL)

Sometimes “wrong’ really can be right.

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarAngst

Pitch van Ron's Gone Wrong (NL)

Ron's Gone Wrong (NL) filmstill

Ron's Gone Wrong (NL) filmstill

Delen op facebook
Ron's Gone Wrong (NL)
Nederlandse première: 13-10-2021
Canada, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2021, 107 min,

In Ron's Gone Wrong heeft de middelbare scholier Barney moeite om het schoolleven te overleven, zonder een B*bot. Wanneer hij eindelijk eentje cadeau krijgt genaamd Ron, ontdekt hij dat er iets fout mee is. Maar dat foutje laat Ron juist anders werken, hij is loyaal en nieuwsgierig. Barney en Ron ontwikkelen een hechte vriendschap welke dnig op de proef wordt gesteld wanneer de robot-fabriek de 'foute' robot wil terughalen.

Bekijk bij:

meJane

Ron's Gone Wrong (NL) trailer en bijzonderheden

De animatiefilm is de eerste bioscooprelease van de Londense studio Locksmith Animation. Vlak voor het uitbreken van de Vovid-19 pandemie werd nauw samengewerkt aan de pre-productie van de film, toen de lockdown begon ging de productie volledig online en werkten 250 kunstenaars vanuit huis.

Trailer van Ron's Gone Wrong (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Ron's Gone Wrong (NL)https://i1.ytimg.com/vi/Md8brMG0ZTc/hqdefault.jpg2021-10-13
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De film is geregisseerd door Sarah Smith, Jean-Philippe Vine en Octavio E. Rodriguez, Smith is bekend van Arthur Christmas, Vine is een oud-gediende van Pixar Cars 3 en Rodriguez werkte aan het verhaal van Coco en "The Incredibles 2".

Ron's Gone Wrong (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ron's Gone Wrong (NL) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Ron's Gone Wrong (NL) zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Barney heeft moeite vrienden te maken op het middelbare school, vooral omdat hij geen B*bot heeft - een sociale robot assistent.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

20th Century Studio en Locksmith Animation komen dit najaar met een nieuwe animatiefilm voor het hele gezin: “Ron's Gone Wrong”, een verhaal over de onhandige middelbare scholier Barney en Ron, zijn nieuwe wandelende en pratende digitale beste vriend. Ron’s hilarische storingen in het social media-tijdperk zorgen voor een reis boordevol humor, actie en avontuur waarin een jongen en een robot de imperfecties van echte vriendschap leren te accepteren.

Productiemaatschappij: 20th Century Studios, Locksmith Animation, Twentieth Century Fox Animation