compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

Rosa, de kleine bloemenfee

Roselil og stentrolden

Voor alle leeftijden

Pitch van Rosa, de kleine bloemenfee

Rosa, de kleine bloemenfee filmstill

Rosa, de kleine bloemenfee filmstill

Delen op facebook
Rosa, de kleine bloemenfee
Nederlandse première: 27-9-2023
Denemarken, 2023, 77 min,

In Rosa, de kleine bloemenfee verlaat de ijverige bloemenfee Rosa nooit haar rozenstruik. Op een dag leert ze de stoere Silk kennen, die juist heel avontuurlijk is, toch worden ze goede vrienden. Wanneer Silk ontvoert, moet Rosa al haar angsten overwinnen en op zoek te gaan naar haar vriendin.

Rosa, de kleine bloemenfee trailer

Trailer van Rosa, de kleine bloemenfeeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Rosa, de kleine bloemenfeehttps://i1.ytimg.com/vi/ha-4Wn3kIG0/hqdefault.jpg2023-08-27
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Rosa, de kleine bloemenfee - Bioscopen, Tijden & Tickets

Rosa, de kleine bloemenfee in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Rosa is een klein bloemenelfje dat altijd alleen woonde in haar rozenstruik. Het allerliefste zou ze een vriendje willen hebben, maar ze durft nooit haar struik te verlaten omdat ze bang is. Op een dag ontmoet ze de avontuurlijke vlinder Silk en ze worden meteen vriendjes, ondanks hun verschillen. Silk wil op avontuur gaan en Rosa wil liever in haar rozenstruik blijven. Maar wanneer Silk wordt ontvoerd door een gemene Steentrol, moet Rosa haar angsten loslaten en op een gevaarlijke reis gaan om Silk te redden.

Productiemaatschappij: A. Film (co-production), Dansk Tegnefilm

Cast & Regisseur