compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
Film van de week!
MENU

Royal Opera House: The Cellist / Dances at a Gathering

royal opera house

Pitch van Royal Opera House: The Cellist / Dances at a Gathering

Royal Opera House: The Cellist / Dances at a Gathering filmstill

Royal Opera House: The Cellist / Dances at a Gathering filmstill

Delen op facebook
Royal Opera House: The Cellist / Dances at a Gathering
Nederlandse première: 25-2-2020
Verenigd Koninkrijk, 2020, 180 min,

Royal Opera House: The Cellist / Dances at a Gathering toont twee balletstukken. Een introspectieve zoektocht van choreografe Cathy Marston naar de illustere celliste Jacqueline du Pré. De choreografie van Jerome Robbins is een klassieker voor vijf paren, op muziek van Chopin.

Royal Opera House: The Cellist / Dances at a Gathering trailer en bijzonderheden

Jacqueline du Pré werd alom beschouwd als een wonderkind en won allerlei prijzen. Op haar 28e werd vastgesteld dat ze aan MS leed en ze overleed aan de complicaties van die ziekte op 42-jarige leeftijd.

Trailer van Royal Opera House: The Cellist / Dances at a GatheringBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Royal Opera House: The Cellist / Dances at a Gatheringhttps://i1.ytimg.com/vi/YjSZTdhGJXs/hqdefault.jpg2020-02-03
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De film Hilary and Jackie (1998) van Anand Tucker is gebaseerd op het leven van Jacqueline du Pré aan de hand van het boek 'A Genius in the Family' van Piers du Pré en Hilary du Pré.

Royal Opera House: The Cellist / Dances at a Gathering - Bioscopen, Tijden & Tickets

Royal Opera House: The Cellist / Dances at a Gathering in de bioscoop

Wil je Royal Opera House: The Cellist / Dances at a Gathering zien? Koop of huur de film hier:Twee balletstukken. Een introspectieve zoektocht van choreografe Cathy Marston naar de illustere celliste Jacqueline du Pré. De choreografie van Jerome Robbins is een klassieker voor vijf paren, op muziek van Chopin.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De internationaal vermaarde choreografe Cathy Marston was voorheen Associate Artist bij het Royal Opera House en regisseur bij Bern Ballett. Haar eerste werk voor The Royal Ballet op het hoofdpodium is genspireerd op het gedenkwaardige leven en de illustere carrire van de celliste Jacqueline du Pré. De elegante en weemoedige klassieker van Jerome Robbins vormt het tweede onderdeel van het programma. Deze uiting van pure dans voor vijf paren, op muziek van Chopin, is een meesterwerk van subtiliteit en vernuft.