compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Rundfunk: Jachterwachter

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikDiscriminatieAngstDrugs en alcoholmisbruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Rundfunk: Jachterwachter

Yannick van de Velde (Wachtopzichter) en Tom van Kalmthout (Ronnie Bosboom Jr.)

Yannick van de Velde (Wachtopzichter) en Tom van Kalmthout (Ronnie Bosboom Jr.)

Delen op facebook
Rundfunk: Jachterwachter
Nederlandse première: 11-6-2020
Nederland, 2020, 89 min,

In Rundfunk: Jachterwachter runt de schlemielige Wachtopzichter een zieltogende camping. Wanneer een voormalige artiest Ronnie Bosboom Jr. zich als logee aanmeldt, ontstaat er hoop dat hier een aanzuigende werking ervan uit gaat op meer celebs. Maar al snel blijkt dat vooral niet al te snuggere, maar oh zo gevaarlijke criminelen aan te trekken. Het voortbestaan van de camping staat op het spel.

Bekijk bij:

meJanevideolandNETFLIX

Rundfunk: Jachterwachter trailer en bijzonderheden

De film was net afgerond voor de corona-crisis van 2020 begon, origineel stond het gepland voor een release in de zomer van 2020.

Trailer van Rundfunk: JachterwachterBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Rundfunk: Jachterwachterhttps://i1.ytimg.com/vi/dR8jUzLI5_E/hqdefault.jpg2020-02-27
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Sinds 2011 vormen Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde het theatercollectief Rundfunk, ze maakten ook de populaire televisieserie Rundfunk voor 3Lab en KRO-NCRV.
Speelfilmdebuut van regisseur Rob Lücker die eerder een Gouden Kalf won voor de tv-serie Zeven kleine criminelen (2018) en één voor Beste korte film 2014 met Das Wad. Lücker werkt ook als vaste regisseur bij de tv-serie Rundfunk.

Rundfunk: Jachterwachter - Bioscopen, Tijden & Tickets

Rundfunk: Jachterwachter in de bioscoop

Wil je Rundfunk: Jachterwachter zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland NETFLIX

De schlemielige Wachtopzichter (Yannick van de Velde) runt een zieltogende camping. Wanneer een voormalige artiest Ronnie Bosboom Jr. zich als logee aanmeldt, ontstaat er hoop op een aanzuigende werking hiervan op meer celebs.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Wat een ongelooflijke K*tcamping.

De keihard werkende Wachtopzichter (Yannick van de Velde) runt zonder hulp camping HIVO. De komst van de uitgeleefde ex-wereldster Ronnie Bosboom Jr. (Tom van Kalmthout) lijkt een zegen, maar wanneer hij op de vlucht blijkt voor gevaarlijke criminelen, moet het duo er alles aan doen om de camping te redden. En dat dan allemaal heel grappig.

Productiemaatschappij: NL Film

Cast & Regisseur

Pierre Bokma

Ronnie Bosboom Sr.
Carly Wijs

Mevrouw Kempers
Yannick van de Velde

Wachtopzichter
Tom van Kalmthout

Ronnie Bosboom Jr.
Rob Lücker

Regisseur

Nieuws over Rundfunk: Jachterwachter