compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Saint-Narcisse

**1/200
Waardering: 2.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldSeksGrof taalgebruikAngst

Pitch van Saint-Narcisse

Saint-Narcisse filmstill

Saint-Narcisse filmstill

Delen op facebook
Saint-Narcisse
Nederlandse première: 7-10-2021
Canada, 2020, 101 min,

In Saint-Narcisse is Dominic vooral vol van zichzelf. Dan ontdekt hij dat zijn moeder nog in leven is en dat hij waarschijnlijk een tweelingbroer heeft.

Bekijk bij:

Saint-Narcisse trailer en bijzonderheden

De film won de Graffetta d'Oro voor Beste Film tijdens het filmfestival van Venetie 2020.

Trailer van Saint-NarcisseBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Saint-Narcissehttps://i1.ytimg.com/vi/9GmLseyWo5Y/hqdefault.jpg2021-10-11
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Bruce La Bruce is bekend van Queercore: How to Punk a Revolution (2017), Gerontophilia (2013), Otto; or Up with Dead People (2008) en The Raspberry Reich (2004).

Saint-Narcisse - Bioscopen, Tijden & Tickets

Saint-Narcisse in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Saint-Narcisse zien? Koop of huur de film hier:Wanneer een jonge man die dacht dat zijn moeder dood was, ontdekt dat ze misschien nog leeft, gaat hij op zoek naar haar. Onderweg ontdekt hij iets zeer verontrustends, hij ontdekt zijn evenbeeld.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Dominic heeft één grote fetisj en dat is hijzelf. Nergens wordt hij zo opgewonden van, als van zijn eigen spiegelbeeld. De ontdekking dat hij een identieke tweelingbroer heeft die opgesloten zit in een klooster op het Canadese platteland, zet een reeks gecompliceerde gevoelens in werking. Niet alleen bij Dominic, maar ook bij zijn vervreemde moeder en stiefzus. De banden tussen de gezinsleden worden getest door seks, wraak en het verlangen naar verlossing. Beruchte filmmaker Bruce LaBruce doet eer aan zijn reputatie en verlegt opnieuw de grenzen van seksuele taboes.

Productiemaatschappij: 1976 Productions, Six Island Productions