compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 26-11 t/m 2-12
Film van de week!
MENU

Samaria

Samaritan Girl

Pitch

Drieluik. 1) Twee tienermeisjes verdienen geld door zich te prostitueren. Bij een inval door de politie komt één van hen om. 2) De vader van het andere meisje komt achter zijn dochters werkt en grijpt in. 3) Vader en dochter bezoeken het graf van moeder, waarbij de regisseur twee opties laat zien over de mogelijke afloop van de film.
Delen op facebook
Samaria
Zuid-Korea, 2004, 95 min,

bijzonderheden

Een film over christelijkheid, zonde en schuld aan de hand van een verbijsterend en onbehaaglijk verhaal over prostitie door tieners. Koreaan Ki-duk Kim won met deze film de Zilveren Beer op de Berlinale 2004 voor de beste regie.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Ki-duk Kim studeerde schone kunsten in Parijs. Hij schreef verschillende filmscenario's waarmee hij prijzen in de wacht sleepte. Zijn regiedebuut maakte hij met "A Crocodile" (1996). Nadien maakte hij o.a. "Wild Animals", "Birdcage Inn", "Real Fiction", The Isle, Bad Guy en Address Unknown.

Samaria - Bioscopen, Tijden & Tickets

Samaria in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Samaria zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een film over christelijkheid, zonde en schuld aan de hand van een verbijsterend en onbehaaglijk verhaal over prostitie door tieners.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Cast & Regisseur