compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 20-1 t/m 26-1
Film van de week!
MENU

San Andreas 3D

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarAngst

Pitch van San Andreas 3D

Delen op facebook
San Andreas 3D
Nederlandse première: 28-5-2015
Verenigde Staten, 2015, 107 min,

Californië wordt getroffen door een alles-vernietigende aardbeving dankzij de tektonische breuklijn die door de hele staat loopt. De beving zelf vindt plaats aan de westkust van de VS maar door de hevigheid zijn de trillingen door het hele land te voelen. Ray (Dwayne Johnson) gaat samen met zijn vrouw (Carla Gugino) op zoek naar hun van hen vervreemde dochter. Maar zoals verwacht is de chaos in San Fransisco slechts het begin.

San Andreas 3D trailer en bijzonderheden

'San Andreas' verwijst naar de breuklijn van bijna 13.000 kilometer lang die door Californië loopt. In 1906 bracht deze breuk een aardbeving voort die San Fransisco grotendeelse verwoestte.

Trailer van San Andreas 3DBekijk de trailer en de beste filmstills van de film San Andreas 3Dhttps://i1.ytimg.com/vi/viaUaaOTByk/hqdefault.jpg2015-05-28
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Dwayne Johnson, regisseur Brad Peyton en producent Beau Flynn worden in San Andreas herenigd na hun wereldwijde hit Journey 2: The Mysterious Island.

San Andreas 3D - Bioscopen, Tijden & Tickets

San Andreas 3D in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Flynn Picture Company, Golden Village Pictures, New Line Cinema, Village Roadshow Pictures, Warner Bros., Warner Bros. Entertainment, Warner Bros. Entertainment Polska, Warner Bros. F.E.

Nieuws over San Andreas 3D