compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Scary Stories to Tell in the Dark

Scary Stories to Tell in the Dark

Niet voor personen jonger dan 16 jaarGrof taalgebruikAngst

horror

Pitch van Scary Stories to Tell in the Dark
Na een avond stappen brengt een groep tieners een bezoek aan een verlaten huis aan de rand van het stadje Mill Valley. In dit spookhuis woonde ooit Sarah Bellows die haar donkere geheimen opschreef in dit boek. De groep tieners ontdekt het boek en brengen het boek weer tot leven...
Delen op facebook
Scary Stories to Tell in the Dark
Nederlandse première: 8-8-2019
Canada, Verenigde Staten, 2019, 108 min,
trailer
BioscoopAgenda van Scary Stories to Tell in the Dark

Scary Stories to Tell in the Dark in de bioscoop

Synopsis distributeur
Na een avond stappen brengt een groep tieners een bezoek aan een verlaten huis aan de rand van het stadje Mill Valley. In dit spookhuis woonde ooit Sarah Bellows die haar donkere geheimen opschreef in dit boek. De groep tieners ontdekt het boek en brengen het boek weer tot leven. Het boek blijkt vervloekt te zijn en de angstaanjagende verhalen met duistere figuren komen hiermee tot leven. Hoe stop je een boek dat zichzelf schrijft en waarvan de verhalen ook daadwerkelijk tot leven komen? “Jij leest het boek niet, het boek leest jou!”
De monsters in Scary Stories to Tell in the Dark komen uit het brein van scenarioschrijver Guillermo del Toro (Hellboy, Pacific Rim, Crimson Peak, The Shape Of Water). De regie is in handen van de Noorse André Øvredal (The Autopsy of Jane Doe) en de cast bestaat uit onder andere uit Dean Norris (Breaking Bad), Gil Bellows (The Shawshank Redemption) en Lorraine Toussaint (Selma, Orange Is The New Black).