compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Seal Team (NL)

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Seal Team (NL)

Seal Team (NL) filmstill

Seal Team (NL) filmstill

Delen op facebook
Seal Team (NL)
Nederlandse première: 13-10-2021
Zuid-Afrika, 98 min,

In Seal Team zorgt een haaienaanval voor de dood van Quinn's beste vriend. Quinn besluit een anti-haaien team samen te stellen, maar d zeehondjes zijn niet uit het juiste hout gesneden. Zelf oud-strijder Claggart heeft moeite ze in vorm te krijgen. Kan vindingrijkheid, slimmigheid en liefde toch nog zorgen voor een kentering?

Seal Team (NL) trailer

Trailer van Seal Team (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Seal Team (NL)https://i1.ytimg.com/vi/G-uZHErTVag/hqdefault.jpg2021-10-13
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Seal Team (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Seal Team (NL) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Seal Team (NL) zien? Koop of huur de film hier:Zeehond Quinn besluit een team samen te stellen om het terrorisme van de haaien het hoofd te bieden en roept de hulp in van oud-strijder Claggart.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Nadat zijn beste vriend is omgekomen bij een haaienaanval, stelt de vastberaden zeehond Quinn het Seal Team samen, om het op te nemen tegen een bende haaien die de zee onveilig maken. Het enige probleem is dat dit vrolijke Seal team helemaal niet getraind is voor zo’n missie. Ze zoeken de hulp van de ervaren strijder Claggart, maar zelfs hij kan deze jongens niet in vorm krijgen. Slaagt het Seal Team er met een paar trucjes, een beetje intelligentie en heel veel moed in om als team de rust terug te brengen in de zee?

Productiemaatschappij: Triggerfish Animation