compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 02 14-1 t/m 20-1
Film van de week!
MENU

Seeds of Doubt

Pitch

Als twee Duitse FBI-functionarissen Maya's kantoor binnenvallen en navraag doen over haar man, blijkt dat ze hem verdenken van betrokkenheid bij de aanslagen van 9/11. Ze gelooft er niets van, maar als er een vriend uit Iran overkomt, wordt ze wantrouwend.
Delen op facebook
Seeds of Doubt
Duitsland, 2005, 88 min,
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Seeds of Doubt - Bioscopen, Tijden & Tickets

Seeds of Doubt in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Seeds of Doubt zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Het lijkt een gelukkig multicultureel gezin: de Algerijnse doctor Tarik Slimani, zijn vrouw Maya, art-director van een tijdschrift en hun intelligente zoon Karim. Als twee Duitse FBI-functionarissen Maya’s kantoor binnenvallen en navraag doen over haar echtgenoot, gebeurt er iets. Op een trouwdag heeft Tarik een van de piloten van 9/11 gefilmd, dus hij zou een verborgen terrorist kunnen zijn.Maya gelooft er niets van, maar als onverwacht Tarik’s vriend Reza uit Iran overkomt, wordt ze wantrouwend. Tarik blijkt wel degelijk dingen voor haar te verbergen, waarmee ‘hij haar niet lastig wil vallen’ volgens eigen zeggen. Bij een onderzoek in Tarik’s laboratorium blijkt dat er een paar Ebola-virussen gemist worden. Het wordt Tarik verboden zijn laboratorium nog binnen te gaan…..Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series