compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 28-5 t/m 3-6
Film van de week!
MENU

Seules les bêtes

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldSeksGrof taalgebruikAngst

Pitch van Seules les bêtes

Delen op facebook
Seules les bêtes
Duitsland, Frankrijk, 2019, 116 min,

In Seules les bêtes (enkel beesten) wordt de auto van een verdween vrouw ontdekt — na een sneeuwstorm — op een weg naar een klein afgelegen dorp. Hoewel de politie niet weet waar ze moet beginnen, zijn er vijf mensen — in het dop, maar ook heel ver weg — verbonden met de verdwijning. Ieder met zijn of haar eigen geheim.

Bekijk bij:

Seules les bêtes trailer en bijzonderheden

Tijdens het Tokyo International Film Festival 2019 wonnen Dominik Moll en Nadia Tereszkiewicz prijzen voor respectievelijk beste regisseur en beste actrice.

Trailer van Seules les bêtesBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Seules les bêteshttps://i1.ytimg.com/vi/WgwMuP8QXX0/hqdefault.jpg2020-01-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Dominik Moll won eerder een César voor Best Director (Meilleur réalisateur) voor de film Harry, un Ami Qui Vous Veut du Bien (2000).

Seules les bêtes - Bioscopen, Tijden & Tickets

Seules les bêtes in de bioscoop

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Seules les bêtes is een nieuwe thriller van regisseur Dominik Moll. In deze Franse whodunit en ‘mix van Fargo en Babel’ (Hollywood Reporter) leidt een verdwijning tot een reeks bizarre situaties. Op het eerste gezicht lijken verpleegster Alice (Laure Calamy) en haar man, veeboer Michel (Denis Ménochet) een typisch, ongelukkig getrouwd stel. Alice heeft een affaire en Michel is hele dagen aan het werk. Wanneer buurvrouw Evelyne verdwijnt en haar auto gevonden wordt aan een verlaten weg, is de politie ten einde raad. Hoewel er van een dader nog ieder spoor ontbreekt, zijn er toch 5 mensen - ver weg en dichtbij - die gelinkt kunnen worden aan de verdwijning. Zij raken stuk voor stuk verwikkeld in een mysterie, vol geheimen en verraad.

Productiemaatschappij: Canal+ (participation), Centre National de la Cinématographie (CNC) (suppo, Ciné+ (participation), Eurimages (support), Filmförderungsanstalt (FFA) (support), France 3 Cinéma (co-production), France Télévisions (participation), Haut et Court, Medienboard Berlin-Brandenburg (support), Razor Film Produktion GmbH (co-production), Région Occitanie/Pyrénées-Méditerranée (participat, The Match Factory (participation)

Cast & Regisseur

Denis Menochet

Michel Farange
Bastien Bouillon

Gendarme Cédric Vigier
Damien Bonnard

Joseph Bonnefille
Laure Calamy

Alice Farange
Dominik Moll

Regisseur

Nieuws over Seules les bêtes