compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 45 7-11 t/m 13-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap (NL)

Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap (NL)

***1/20
Waardering: 3.5/5
Voor alle leeftijden

animatie, avontuur, familiefilm, fantasy, komedie, science fiction

Pitch van Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap (NL)
Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap (NL) filmstill
Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap (NL) filmstill
Delen op facebook
Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap (NL)
Nederlandse première: 9-10-2019
Frankrijk, Groot-Brittannië, Verenigde Staten, 2019, 87 min,
Wanneer een buitenaards wezen met verbazingwekkende krachten bij Mossy Bottom Farm neerstort, gaat Shaun het schaap op zoek naar de intergalactische bezoeker zijn huis voordat een organisatie haar kan vangen.
trailer en bijzonderheden over Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap (NL)
Deze film zou oorspronkelijk in mei worden uitgebracht, maar moest worden uitgesteld tot oktober 2019 om concurrentie met een andere film die die maand zou worden uitgebracht te voorkomen.
Aanloop van Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap (NL)
Justin Fletcher staat niet alleen bekend van zijn werk in Shaun the Sheep maar ook in Chicken Run (2000). Joe Sugg is vooral bekend van zijn Youtube kanaal 'TatcherJoe' maar heeft ook een rol te pakken in de film als de stem van de pizzabezorger.
BioscoopAgenda van Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap (NL)

Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap (NL) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.


Synopsis distributeur
Shaun het Schaap is terug en er is een nieuwe buitenaardse gast op de boerderij. Maak kennis met Lu-La, ze is een kleine dondersteen, nieuwsgierig, maar vooral verdwaald.

Shaun het Schaap is terug en er is een nieuwe buitenaardse gast op de boerderij. Maak kennis met Lu-La, ze is een kleine dondersteen, nieuwsgierig, maar vooral verdwaald. Wanneer er een buitenaards wezen met ongelooflijke krachten neerstort bij de Mossy Bottoms boerderij, besluit Shaun het Schaap Lu-La te helpen en haar naar huis te begeleiden. Samen gaan ze op missie voordat een duistere organisatie haar gevangen kan nemen. Om Lu-la weer thuis te krijgen moet het eerste schaap over de dam en het tweede de ruimte in.