compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 1-6 t/m 7-6
Film van de week!
MENU

Sherlock Gnomes (NL)

**1/200
Waardering: 2.5/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Sherlock Gnomes (NL)

Sherlock Gnomes (NL) filmstill

Sherlock Gnomes (NL) filmstill

Delen op facebook
Sherlock Gnomes (NL)
Nederlandse première: 18-4-2018
Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2018, 86 min,

De tuinkabouters Gnomeo and Juliet wonen in een prachtige nieuwe tuin. Als andere tuinversierselen uit de tuin verdwijnen, huren ze de beste speurder uit de tuinkabouterwereld in: Sherlock Gnomes.

Bekijk bij:

Sherlock Gnomes (NL) trailer en bijzonderheden

De originele stem van Sherlock Gnomes is ingesproken door Johnny Depp. Dit is hiermee de derde animatiefilm waarin hij te horen is, na Corpse Bride (2005) en Rango (2011).

Trailer van Sherlock Gnomes (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Sherlock Gnomes (NL)https://i1.ytimg.com/vi/AboBbQ8Yztw/hqdefault.jpg2018-04-18
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur John Stevenson regisseerde eerder de animatiefilm Kung Fu Panda (2008). Dit is de opvolger van Gnomeo and Juliet (2011), die werd geregisseerd door Kelly Asbury.

Sherlock Gnomes (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Sherlock Gnomes (NL) in de bioscoop

Wil je Sherlock Gnomes (NL) zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Animatie waarin de tuinkabouters Gnomeo and Juliet de beste speurder uit de tuinkabouterwereld inhuren als er andere tuinversierselen op mysterieuze wijze uit de tuin verdwijnen: Sherlock Gnomes.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Tuinkabouters Gnomeo en Juliet schakelen de hulp in van de beroemde detective Sherlock Gnomes om de mysterieuze verdwijningen van andere tuindecoraties te onderzoeken.

De geliefde tuinkabouters uit Gnomeo and Juliet zijn terug met een nieuw avontuur in Londen. Nadat Gnomeo en Juliet met hun familie arriveren in de stad, zijn ze eerst vooral bezig om de tuin lenteklaar te krijgen. Maar dan komen ze erachter dat iemand in heel Londen tuinkabouters aan het kidnappen is. Als Gnomeo en Juliet thuiskomen en ze ontdekken dat iedereen in hun tuintje weg is, dan is er maar één tuinkabouter die ze hiervoor kunnen inschakelen... Sherlock Gnomes. De beroemde detective en gezworen beschermheer van Londense tuinkabouters arriveert samen met zijn assistent Watson om de zaak te onderzoeken. Het mysterie leidt onze tuinkabouters op een doldwaas avontuur waar ze allerlei nieuwe figuren ontmoeten en een onontdekt deel van de stad verkennen.

Productiemaatschappij: Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) (presents), Paramount Animation (presents), Paramount Pictures (presents), Rocket Pictures, Spy Kids 4 SPV (animation production)

Cast & Regisseur