compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 14 8-4 t/m 14-4
Film van de week!
MENU

Silence... We're Rolling

***1/20
Waardering: 3.5/5

Pitch

Malak is een beroemde zangeres en actrice. Ze valt voor gladjanus Lamei, die in haar slechts een kans ziet om wat te stijgen op de sociale ladder. Malaks familie en vrienden besluiten de relatie te dwarsbomen door een list te verzinnen die Lameis verachtelijke motief doet verraden.
Delen op facebook
Silence... We're Rolling
Egypte, Frankrijk, 2001, 108 min,

bijzonderheden

Youssef Chahine mag met recht de grootmeester van de Egyptische cinema genoemd worden. In 1950 maakte hij zijn eerste film en sindsdien is zijn omvangrijke oeuvre wereldwijd vertoond en bekroond, onder meer met een Palme d'or voor Al Massir op het festival van Cannes in 1997.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Youssef Chahine (1926) vertrok in 1948 naar de Verenigde Staten om film en theater te studeren bij het Pasadena Play House. Na zijn terugkeer in Egypte maakte hij zijn eerste film, "Baba Amin".

Silence... We're Rolling - Bioscopen, Tijden & Tickets

Silence... We're Rolling in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Silence... We're Rolling zien? Koop of huur de film hier:Een beroemde actrice valt voor een gladjanus. Familie en vrienden besluiten de relatie te dwarsbomen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Centre National de la Cinématographie (CNC), Cité de Production Médiatique, Havas Images

Cast & Regisseur