compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

SNBiB: Een ontspannen en nijvere stad

Jaarlijkse filmvoorstelling van de Stichting Nijmegen Blijft in Beeld (SNBiB)

Voor alle leeftijdenGeweld

Pitch

Historische beelden van inspanning en ontspanning in de stad, soms van wat langer geleden, soms van een iets recenter verleden. Vooroorlogse beelden van een Nijmegen zonder files op de Waalbrug, maar met wachtenden voor de altijd bezige pont Zeldenrust.
Delen op facebook
SNBiB: Een ontspannen en nijvere stad
2020, 150 min,

bijzonderheden

Beelden van werken, wonen, leren en ontspannen in de naoorlogse vijftigerjaren-wederopbouwperiode. En beelden uit het einde van de vorige eeuw van de Hessenberg en Mariënburg. Spannend zijn de beelden van enkele branden in de stad, zoals die van nachtclub Corona in de Tweede Walstraat, ontspannend het filmpje over de Waal.

Kaartjes voor niet-donateurs kosten € 10,- per stuk en kunnen vanaf 7 april worden gekocht in het Huis van de Geschiedenis of worden besteld via de website https://www.stadsschouwburgendevereeniging.nl.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

SNBiB organiseert jaarlijks voorstelling en soms extra voorstellingen zoals er gelegenheid van 75 jaar bevrijding van Nijmegen in september 2019 en in februari. Elk jaar is er een ander thema zoals eerder "Stichting Nijmegen Blijft in Beeld: Op weg naar een groene stad".

SNBiB: Een ontspannen en nijvere stad - Bioscopen, Tijden & Tickets

SNBiB: Een ontspannen en nijvere stad in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je SNBiB: Een ontspannen en nijvere stad zien? Koop of huur de film hier:Historische beelden van inspanning en ontspanning in de stad, soms van wat langer geleden, soms van een iets recenter verleden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series