compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 7-12 t/m 13-12
Film van de week!
MENU

Snow and the Bear (EN subtitles)

Kar ve Ayı

Mogelijk schadelijk tot 9 jaarAngst

Pitch van Snow and the Bear (EN subtitles)

Delen op facebook
Snow and the Bear (EN subtitles)
Nederlandse première: 26-1-2023
Duitsland, Servië en Montenegro, Turkije, 2022, 93 min,

In Snow and the Bear begint de jonge verpleegster Asli - uit de hoofdstad - aan een nieuwe opdracht in een winters, afgelegen dorp. Tijdens een lange nacht raakt Hassan - een notoire ruziezoeker vermist. Al spoedig draait de geruchtenmachine op volle toeren en Asli zou als nieuwkomer boven de partijen staan, maar ze is vrouw en wordt niet vertrouwd. Intussen heeft de angst om de naderende beer het dorp steeds meer in zijn macht.

Snow and the Bear (EN subtitles) trailer en bijzonderheden

De film de prijs voor beste actrice - Gouden Sinaasappel - voor Merve Dizdar en beste eerste film - Behlül Dal Speciale Juryprijs.

Trailer van Snow and the Bear (EN subtitles)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Snow and the Bear (EN subtitles)https://i1.ytimg.com/vi/M4WoKB1Q0u4/hqdefault.jpg2023-01-26
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Selcen Ergun's speelfilmdebuut.
Merve Dizdar was eerder te zien in Tamirhane (2022) en Eltilerin Savasi (2020).
Erkan Bektas was eerder te zien in Geriye kalan (2011).

Snow and the Bear (EN subtitles) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Snow and the Bear (EN subtitles) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Snow and the Bear (EN subtitles) zien? Koop of huur de film hier:De jonge stadse verpleegster Aslı (Merve Dizdar) begint aan een nieuwe opdracht in een winters, afgelegen dorp wanneer een man vermist wordt.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een meeslepend, kil moordmysterie in een winters, afgelegen dorp in Turkije.

In een klein grensstadje in Turkije lijkt de winter dit jaar eindeloos te duren. Door hevige sneeuwval zijn de wegen geblokkeerd en het gerucht gaat dat beren vroeg uit de winterslaap zijn opgestaan en een aantal dieren in de buurt hebben gedood. Asl? is een jonge verpleegster uit de hoofdstad die onlangs is aangesteld in het kleine dorp. Wanneer een lokale bewoner, Hasan, vermist raakt in de nacht dat ze ruzie met hem heeft, bevindt Asl? zich al snel middenin een spel van verstrengelde machtsverhoudingen, geheimen en twijfel.

Productiemaatschappij: Albino Zebra, Nefes Films, Riva Film, Set Sail Films, TRT