compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 27 7-7 t/m 13-7
Film van de week!
MENU

So Long, My Son

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 9 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van So Long, My Son

Mei Yong (Liyun Wang) en Wang Jinchun (Yaojun Liu)

Mei Yong (Liyun Wang) en Wang Jinchun (Yaojun Liu)

Delen op facebook
So Long, My Son
Nederlandse première: 1-8-2019
China, 2019, 185 min,

Een echtpaar verliest een kind door een tragisch ongeluk. Verhuist naar een grote stad, wanneer hun geadopteerde zoon verdwijnt, moeten ze terugkeren naar hun oorspronkelijke plek des onheils. Liefde en verdriet vergaan niet zomaar.

Bekijk bij:

Cinemember

So Long, My Son trailer en bijzonderheden

De film spant een periode van ongeveer vijftig jaar, maar is in 3 maanden opgenomen. Het is een kritische kijk op de gevolgen van de één-kind-per-gezin-politiek van China (1979-2013).

Trailer van So Long, My SonBekijk de trailer en de beste filmstills van de film So Long, My Sonhttps://i1.ytimg.com/vi/vUXkX_hT-9A/hqdefault.jpg2019-07-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Xiaoshuai Wang is bekend van zijn regie van Shanghai Dreams (2005), After the War (2002) en Beijing Bicycle (2001).

So Long, My Son - Bioscopen, Tijden & Tickets

So Long, My Son in de bioscoop

Wil je So Long, My Son zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

Een echtpaar verliest een kind door een tragisch ongeluk. Verhuist naar een grote stad, wanneer hun geadopteerde zoon verdwijnt, moeten ze terugkeren naar hun oorspronkelijke plek des onheils.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Twee gezinnen groeien vanaf de jaren ’80 samen op tijdens de revolutionaire hervormingen in China. Hun wegen scheiden na het verlies van een kind tijdens een tragisch ongeluk. Te midden van een land in ontwikkeling blijken families, vriendschappen, liefde en het lot ook aan veranderingen onderhevig te zijn. Hoewel de beide gezinnen na al die jaren uit elkaar zijn gegroeid, is hun zoektocht naar de waarheid en drang naar verwerking van de tragedie altijd hetzelfde gebleven. Soms kan het echter een leven lang duren voordat men klaar is om vaarwel te zeggen.

Cast & Regisseur

Liya Ai

Haiyan Li
Jiang Du

Hao Shen
Zhao-Yan Guo-Zhang

Xinjian Zhang
Wang Jinchun

Yaojun Liu
Jingjing Li

Meiyu Gao