compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Solan & Ludwig gaan naar de maan (NL)

Solan & Ludwig gaan naar de maan (NL)

***1/20
Waardering: 3.5/5
Voor alle leeftijden

animatie, familiefilm

Pitch van Solan & Ludwig gaan naar de maan (NL)
Solan & Ludwig gaan naar de maan (NL) filmstill
Solan & Ludwig gaan naar de maan (NL) filmstill
Delen op facebook
Solan & Ludwig gaan naar de maan (NL)
Nederlandse première: 9-10-2019
Noorwegen, 2018, 80 min,
Solan & Ludwig gaan samen de ruimte in. Ze nemen deel aan een internationale race naar de maan, geleid door de uitvinder Reodor. Solan wordt als dappere astronaut ingeschakeld om de missie te leiden, maar niets loopt zoals gepland.
trailer en bijzonderheden over Solan & Ludwig gaan naar de maan (NL)
Solan & Ludwig gaan naar de maan is de derde film in de trilogie met de karakters van Flåklypa universe. Solan & Ludwig deel 1 ontving in 2016 een nominatie voor Beste Speelfilm op het Internationale Filmfestival van Berlijn.
Aanloop van Solan & Ludwig gaan naar de maan (NL)
De acteur Dennis Willekens ook wel bekend van "Levenslied" (2013) en de serie 'Flikken Maastricht' (2015) heeft een stem opgenomen voor de film. Maar ook Hero Muller vooral bekend van de kinderserie 'Het Huis Anubis' (2006) en de film Soldaat van Oranje (1977) speelt in de film.
BioscoopAgenda van Solan & Ludwig gaan naar de maan (NL)

Solan & Ludwig gaan naar de maan (NL) in de bioscoop

Synopsis distributeur
Solan & Ludwig wagen zich in de ruimte! Ze nemen deel aan een internationale race naar de maan, geleid door de briljante uitvinder Reodor. Solan wordt ingeschakeld als dappere astronaut, maar niets loopt zoals gepland. Tijdens de gewaagde missie worden geheime passagiers ontdekt, verborgen agenda’s onthuld en niets verloopt zoals het moet lopen... Kortom, het wordt een reis naar de maan vól verrassingen voor Solan & Ludwig! Solan & Ludwig gaan naar de maan is de derde film in de stop-motion trilogie met de geliefde karakters van Flåklypa universe.