compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Somebody Up There Likes Me

***1/20
Waardering: 3.8/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van Somebody Up There Likes Me

Delen op facebook
Somebody Up There Likes Me
Nederlandse première: 2-7-2020
Verenigd Koninkrijk, 2019, 82 min,

Ronnie Wood iis de prototype rockster-gitarist met een geweldige en legendarische carrière, van zijn jeugd en zijn intrede in de muziekscene van de jaren zestig tot zijn tijd bij de Jeff Beck Group, beroemd geworden met The Faces naast bandgenoot Rod Stewart en uiteindelijk een onmisbaar en permanent lid van The Rolling Stones.

Somebody Up There Likes Me trailer en bijzonderheden

Met archiefbeelden en openhartige interviews met een zeer charismatisch Wood en zijn vele legendarische vrienden.

Trailer van Somebody Up There Likes MeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Somebody Up There Likes Mehttps://i1.ytimg.com/vi/lK7l8E7xBCM/hqdefault.jpg2020-03-17
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Mike Figgis is bekend van Leaving Las Vegas (1995), Stormy Monday (1988) en "Timecode" (2000).

Somebody Up There Likes Me - Bioscopen, Tijden & Tickets

Somebody Up There Likes Me in de bioscoop

Wil je Somebody Up There Likes Me zien? Koop of huur de film hier:Documentaire van Mike Figgis over het turbulente leven en de carrière van Ronnie Wood, legendarische rockgitarist en al lang lid van The Rolling Stones.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Rolling Stones' gitarist Ronnie Wood, inmiddels de zeventig ruim gepasseerd, toont zich nog steeds op de top van zijn kunnen. Regisseur Mike Figgis (Leaving Las Vegas) schetst in zijn documentaire Somebody Up There Likes Me een intiem en warm portret van de legendarische muzikant.

Rolling Stones' gitarist Ronnie Wood, inmiddels de zeventig ruim gepasseerd, toont zich nog steeds op de top van zijn kunnen. Regisseur Mike Figgis (Leaving Las Vegas) schetst in zijn documentaire Somebody Up There Likes Me een intiem en warm portret van de legendarische muzikant. De film omspant een periode van 50 jaar. Vanaf zijn jeugd in Noord-Londen toen zijn oudere broers van grote invloed waren op zijn muzikale ontwikkeling tot aan de artiest die hij nu is. Tijdens zijn lange carrière ontmoette hij vele muzikale grootheden en bands zoals Rod Stewart en The Faces, The Birds, Jeff Beck, The New Barbarians, en natuurlijk: The Rolling Stones! Vergezeld door vrienden als Damian Hirst, Mick Jagger, Keith Richards, Imelda May en Rod Stewart gidst Ronnie de kijker schilderend en musicerend door zijn leven.
Exclusief voor de bioscooprelease is 10 minuten bonusmateriaal toegevoegd, waarin Ronnie Wood regisseur Mike Figgis rondleidt in zijn atelier aan huis. Aan de hand van zijn schilderijen en schetsen vertelt hij over zijn manier van werken en zijn inspiratiebronnen. En toont hij de unieke, kleurrijke setlists die hij maakt voor ieder optreden van de Rolling Stones.

Productiemaatschappij: Eagle Rock Film Productions