compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 26 30-6 t/m 6-7
Film van de week!
MENU

Songerskop

Pitch

Tijdens een dropping in de bossen van het Limburgse Echt stuit een drietal pubers op een eeuwenoude mythe: de Juffrouw Zonder Kop. Deze verschijning geeft hen de keuze om haar vloek ongedaan te maken of te sterven. Bang voor de dood kiezen ze voor het eerste, maar wanneer haar voorwaarden onhaalbaar blijken, komt de dood toch wel heel dichtbij.
Delen op facebook
Songerskop
Nederlandse première: 20-10-2019
Nederland, 2019, 25 min,

Songerskop trailer en bijzonderheden

Deze korte film is gebaseerd op een volksverhaal: de mythe van “Juffrouw Zonder Kop”. De originele mythe dateert uit 1498 en vertelt over de spookgestalte van een vrouw zonder kop die rondwaart in de bossen nabij Echt.
Het budget voor deze korte film is samengebracht middels een crowd-funding-campagne die gestart werd eind 2016, de opnames werden grotendeels in de zomer van 2017 gemaakt.

Trailer van SongerskopBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Songerskophttps://i1.ytimg.com/vi/24gHB0Rcrew/hqdefault.jpg2019-10-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Limax Film Productions voltooide in 2012 het project Omega (met Nelly Frijda), een volledige speelfilm die gerealiseerd werd met een zeer beperkt budget. Voor Songerskop bundelt Limax haar krachten met regisseur Ron Roumen (bekend van de speelfilm "Crossroads| en de tv-serie Wied es de Windj) en scenarioschrijver Martijn Daamen ("Don't Kill the Messenger", "Verkapt").

Songerskop - Bioscopen, Tijden & Tickets

Songerskop in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Songerskop zien? Koop of huur de film hier:Tijdens een dropping in de bossen van het Limburgse Echt stuit een drietal pubers op een eeuwenoude mythe: de Juffrouw Zonder Kop. Deze verschijning geeft hen de keuze om haar vloek ongedaan te maken of te sterven.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Limax Film Productions