compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Sorry We Missed You

***1/20
Waardering: 3.8/5
Voor alle leeftijdenGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Sorry We Missed You

Debbie Honeywood (Abbie Turner), Katie Proctor (Lisa Jane Turner), Rhys Stone (Sebastian 'Seb' Turner) en Kris Hitchen (Ricky Turner)

Debbie Honeywood (Abbie Turner), Katie Proctor (Lisa Jane Turner), Rhys Stone (Sebastian 'Seb' Turner) en Kris Hitchen (Ricky Turner)

Delen op facebook
Sorry We Missed You
Nederlandse première: 14-11-2019
België, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, 2019, 100 min,

De financiële crash is een zware tijd voor Ricky en zijn familie. Door een nieuw busje is er een kans om zelfstandig bezorger te worden en dat is hard werken, en verdient slecht. Als mensen niet thuis zijn krijgt hij geen geld. Zijn vrouw werkt in de zorg er zijn veel verschillen en dat brengt ze tot een breekpunt.

Bekijk bij:

CinemembermeJane

Sorry We Missed You trailer en bijzonderheden

De film heeft twee prijzen gewonnen Silver Hugo en Audience Award.

Trailer van Sorry We Missed YouBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Sorry We Missed Youhttps://i1.ytimg.com/vi/RH7afWGtl6g/hqdefault.jpg2020-06-05
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De regisseur van de film is Ken Loach je kan hem ook kennen van I, Daniel Blake (2016) en van Jimmy's Hall (2014). De hoofdpersoon is Kris Hitchen je kan hem kennen van The Navigators (2001).

Sorry We Missed You - Bioscopen, Tijden & Tickets

Sorry We Missed You in de bioscoop

Wil je Sorry We Missed You zien? Koop of huur de film hier:


meJane Cinemember

De financiële crash is een zware tijd voor Ricky en zijn familie. Wanneer de verschillen met het werk hem en zijn vrouw te groot worden brengt ze dat tot een breekpunt.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Sorry We Missed You is de nieuwe film van tweevoudig Gouden Palm winnaar Ken Loach (I, Daniel Blake). De film vertelt een eerlijk en ontroerend verhaal, over een gezin dat zich staande probeert te houden in het hedendaagse Engeland.

Sorry We Missed You is de nieuwe film van tweevoudig Gouden Palm winnaar Ken Loach (I, Daniel Blake). De film vertelt een eerlijk en ontroerend verhaal, over een gezin dat zich staande probeert te houden in het hedendaagse Engeland. Ricky (Kris Hitchen) en Abby (Debbie Honeywood) wonen met hun kinderen, hun 15-jarige zoon Seb en 11-jarige dochter Liza Jane, in Newcastle. Sinds de economische crisis worstelt het gezin om rond te komen. Abby werkt lange dagen in de thuiszorg, Ricky heeft zijn baan in de bouw verloren en verdient bij met verschillende klussen. In een poging hun financiële situatie te verbeteren en weer stabiliteit terug te krijgen in het gezin, besluit Ricky een franchisedeal te sluiten met een groot postorderbedrijf. Als eigen baas gaat hij aan de slag als pakketbezorger. Maar al snel is de werkdruk torenhoog en raakt hij verstrikt in regels en protocollen. Wat een kans op een betere toekomst had moeten zijn, hangt als een molensteen om de nek van het gezin.

Productiemaatschappij: BBC Films, BE TV (in association with), BFI, Canal+ (in association with), Ciné + (in association with), Cinéart (in association with), France 2 Cinéma (in association with), France Télévisions (in association with), Le Pacte (in association with), Les Films du Fleuve, Sixteen Films, VOO, Why Not Productions, Wild Bunch

Cast & Regisseur

Kris Hitchen

Ricky Turner
Debbie Honeywood

Abbie Turner
Charlie Richmond

Henry Morgan
Ken Loach

Regisseur

Nieuws over Sorry We Missed You