compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 16-5 t/m 22-5
Film van de week!
MENU

Soul (NL)

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaar

Pitch

Middelbare school leraar Joe Gardner heeft een passie voor jazz-muziek en op het moment dat hij lijkt ook als muzikant te gaan doorbreken, verstapt hij zich en alles verandert.
Delen op facebook
Soul (NL)
Verenigde Staten, 2020, 100 min,

Soul (NL) trailer en bijzonderheden

In de originele versie wordt de stem van Joe Gardner door Jamie Foxx ingesproken.

Trailer van Soul (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Soul (NL)https://i1.ytimg.com/vi/cpMxcoRGGl8/hqdefault.jpg2024-02-01
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Soul (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Soul (NL) in de bioscoop


Ook te zien:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Wat maakt jou als persoon nou eigenlijk… jou? Deze zomer brengt Pixar Animation Studio’s de animatiefilm Soul. Het vertelt het verhaal van Joe Gardner (stem van Jamie Foxx), een muziekdocent aan een middelbare school in New York. Hij krijgt de kans van zijn leven als hij mag optreden in de bekendste jazzclub van de stad. Maar een ongeluk zit in een klein hoekje en Joe verlaat onderweg naar zijn optreden de straten van New York City voor het “Hiervoormaals”. Een wonderlijke plek waar personen een eigen persoonlijkheid krijgen, hun eigenaardigheden vormen en waar persoonlijke interesses ontstaan voordat zij kunnen ‘aarden’. Wanhopig om weer terug te keren naar zijn leven op aarde, besluit Joe samen te werken met de jeugdige ziel 22 (stem van Tina Fey). Deze geestige ontmoeting brengt veel teweeg, want 22 heeft nooit de aantrekkingskracht van het menselijk leven begrepen. Terwijl Joe wanhopig probeert te laten zien wat nu toch zo geweldig is aan het leven op aarde, ontdekt hij zelf de antwoorden op enkele van zijn meest belangrijke levensvragen. vSoul is geregisseerd door Academy Award® winnaar Pete Docter (Inside Out, Up), co-regie is gedaan door Kemp Powers (One Night in Miami) en de film is geproduceerd door Academy Award® genomineerde Dana Murray (Pixar short Lou).

Productiemaatschappij: Pixar Animation Studios, Walt Disney Pictures (presents)

Cast & Regisseur

Nieuws over Soul (NL)