compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Spies in Disguise

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Spies in Disguise

Spies in Disguise filmstill

Spies in Disguise filmstill

Delen op facebook
Spies in Disguise
Nederlandse première: 25-12-2019
Verenigde Staten, 2019, 101 min,

In Spionnengeheimen is 's werelds beste spion een duif wordt, moet hij vertrouwen op zijn nerdy tech-officier om de wereld te redden.

Bekijk bij:

meJaneDisney+

Spies in Disguise trailer en bijzonderheden

Will Smiths eerste animatiefilm sinds Shark Tale (2004) die 15 jaar eerder werd uitgebracht. Dit is de eerste animatiefilm van 20th Century Fox die werd uitgebracht na de aankoop van Disney.

Trailer van Spies in DisguiseBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Spies in Disguisehttps://i1.ytimg.com/vi/DU-d70aTZF0/hqdefault.jpg2019-11-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De regisseurs van de film zijn Nick Bruno en Troy Quane. Nick Bruno maakt met deze film zijn regisseursdebuut. Troy Quane kan je kennen van 'The Smurfs: A Christmas Carol'. De stemacteur van de film is Will Smith je kan hem kennen van Aladdin (2019) en van 'Bright' (2017).

Spies in Disguise - Bioscopen, Tijden & Tickets

Spies in Disguise in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Spies in Disguise zien? Koop of huur de film hier:


meJane Disney+

In Spionnengeheimen is 's werelds beste spion een duif geworden, en moet hij vertrouwen op zijn nerdy tech-officier om de wereld te redden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Spionnengeheimen is een komische animatiefilm die zich afspeelt in de spannende wereld van de internationale spionage.

Superspion Lance Sterling (John Williams) en de zijn tegenpolen van elkaar. Lance is charmant, geestig en vol zelfvertrouwen. Walter is dit niet. Maar wat Walter mist in sociale vaardigheden maakt hij goed met zijn kennis en uitvindingen. Zijn geweldige gadgets worden ingezet voor de epische missies van Lance. Wanneer Lance door een merkwaardige gebeurtenis in een duif verandert, moeten Walter en Lance plotseling op een geheel nieuwe manier op elkaar leren vertrouwen. Als dit vreemde duo niet kan leren om als een team samen te werken, is de hele wereld in gevaar.

Productiemaatschappij: 20th Century Fox Film Corporation, Blue Sky Studios, Chernin Entertainment, Twentieth Century Fox, Twentieth Century Fox Animation

Cast & Regisseur

Will Smith

Lance Sterling
Ben Mendelsohn

Tristan McFord
Tom Holland

Walter Beckett
Rashida Jones

Marcy Kappe
Nick Bruno

Regisseur
Troy Quane

Regisseur