compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 04 23-1 t/m 29-1
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Spike en de Magische Steen

Spike en de Magische Steen

Voor alle leeftijden

Pitch

Spike is alles behalve een schattig, klein egeltje. Ze barst van de energie en het zelfvertrouwen en is niet bepaald op haar mondje gevallen. Wanneer de watervoorraad dreigt op te raken voelt Spike zich geroepen om het bos en de dieren te redden...
Delen op facebook
Spike en de Magische Steen
Nederlandse première: 12-2-2020
Duitsland, 2019, 81 min,

Spike en de Magische Steen trailer

Trailer van Spike en de Magische SteenBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Spike en de Magische Steenhttps://i1.ytimg.com/vi/OFJfkotgQrw/hqdefault.jpg2019-12-18

Spike en de Magische Steen - Bioscopen, Tijden & Tickets

Spike en de Magische Steen in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Spike is alles behalve een schattig, klein egeltje. Ze barst van de energie en het zelfvertrouwen en is niet bepaald op haar mondje gevallen. Wanneer de watervoorraad dreigt op te raken voelt Spike zich geroepen om het bos en de dieren te redden. Samen met Tjum de eekhoorn gaat ze op zoek naar de Magische Watersteen die in handen is van de gemene berenkoning Bantur. Samenwerken zit niet in de aard van deze twee eigenwijze beestjes, maar ze komen er al snel achter dat dit de enige manier is om hun avontuurlijke reis tot een succes te maken.

Productiemaatschappij: Dreamin' Dolphin Film (produced by), Eagle Eye Filmproduktion (co-production), Grid Animation (co-production), Simonsays Pictures (Associate Producer)

Cast & Regisseur