compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

SportFilmFestival Rotterdam

festival

Mogelijk schadelijk tot 12 jaar

Pitch

Vijfdaags filmfestival van 10 t/m 14 april 2019voor sportfilms en documentaires van internationaal niveau, aangevuld met talkshows met bekende gasten uit de film-, sport- en cultuurwereld, muziek, literatuur.
Delen op facebook
SportFilmFestival Rotterdam

SportFilmFestival Rotterdam trailer en bijzonderheden

De documentaire over de achterhoede tijdens de Giro d'Italia "Wonderful Losers" is de openingsfilm die getoond wordt op ss Rotterdam.
Film, sport en festivals horen een beetje bij Rotterdam, dus de combinatie was niet verrassend, maar het gat in het verzadigde filmfestivalmarkt wel.

Trailer van SportFilmFestival RotterdamBekijk de trailer en de beste filmstills van de film SportFilmFestival Rotterdamhttps://i1.ytimg.com/vi/c3KQChpw_sM/hqdefault.jpg2019-04-08
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Vijfde editie van het festival. Eerder gingen op het festival in première de film De Marathon (2014) in première.

SportFilmFestival Rotterdam - Bioscopen, Tijden & Tickets

SportFilmFestival Rotterdam in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je SportFilmFestival Rotterdam zien? Koop of huur de film hier:Vijfdaags filmfestival van 10 t/m 14 april 2019voor sportfilms en documentaires van internationaal niveau, aangevuld met talkshows met bekende gasten uit de film-, sport- en cultuurwereld, muziek, literatuur.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series