compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

Star Trek Beyond 3D

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldAngst

Pitch van Star Trek Beyond 3D

Karl Urban (Bones)

Karl Urban (Bones)

Delen op facebook
Star Trek Beyond 3D
Nederlandse première: 21-7-2016
Verenigde Staten, 2016, 122 min,

De Enterprise is bezig aan een reis van vijf jaar om verre werelden te ontdekken. Als ze een tussenstop maken krijgen ze de vraag om een gestrand schip te redden in een nevel. Het blijkt een val te zijn en de crew strandt op een planeet.

Star Trek Beyond 3D trailer en bijzonderheden

Dit is de derde film in een nieuwe reeks Star Trek films. De eerste twee films werden geregisseerd door J.J. Abrams. Dit maal regisseert Justin Lin.

Trailer van Star Trek Beyond 3DBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Star Trek Beyond 3Dhttps://i1.ytimg.com/vi/Onv4upZHFFU/hqdefault.jpg2016-07-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

In deze film keert het overgrote deel van de cast weer terug: Chris Pine, Zachary Quinto en Zoe Saldana zijn er weer bij.

Onze recensie ***00

Sofia Boutella als Kaylah. (c) Universal

Star Trek Beyond recensie

Toen "J.J. Abrams" "Star Trek" nieuw leven inblies was er eindelijk weer wat te genieten voor de fans. We zijn nu twee films verder waarbij Abrams het stokje heeft doorgegeven aan actieregisseur "Justin Lin". Levert dat een goede film op? ...lees de volledige recensie

Star Trek Beyond 3D - Bioscopen, Tijden & Tickets

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: 5150 Action, Atomic Fiction, Bad Robot, Double Negative, Industrial Light & Magic (ILM), Paramount Pictures, Skydance Productions, United International Pictures (UIP)

Cast & Regisseur

Nieuws over Star Trek Beyond 3D