compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

Stevie Nicks, 24 Karat Gold

Voor alle leeftijden

Pitch van Stevie Nicks, 24 Karat Gold

Stevie Nicks (Performer)

Stevie Nicks (Performer)

Delen op facebook
Stevie Nicks, 24 Karat Gold
Nederlandse première: 21-10-2020
Verenigde Staten, 2020, 135 min,

In Stevie Nicks, 24 Karat Gold geeft de pop-icon een concert, waarbij de intuïtieve en intieme vertelvaardigheden aan bod komen. Ze boeit het publiek met persoonlijke verhalen achter enkele van de beroemdste liedjes in de muziekgeschiedenis.

Stevie Nicks, 24 Karat Gold trailer en bijzonderheden

lleen op 21 en 25 oktober voor twee nachten naar geselecteerde bioscopen komt.
Opgenomen gedurende twee nachten tijdens haar uitverkochte 24 Karat Gold Tour.

Trailer van Stevie Nicks, 24 Karat GoldBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Stevie Nicks, 24 Karat Goldhttps://i1.ytimg.com/vi/Fm4rOsqLSwM/hqdefault.jpg2020-09-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Joe Thomas heef meerdere concert-registraties op zijn naam staan.
Stevie Nicks zes Top Tien-albums en 8 Grammy-nominaties gehad en is ze de eerste vrouw die tweemaal werd opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame - met Fleetwood Mac in 1998 en als soloartiest in 2019.

Stevie Nicks, 24 Karat Gold - Bioscopen, Tijden & Tickets

Stevie Nicks, 24 Karat Gold in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Stevie Nicks, 24 Karat Gold zien? Koop of huur de film hier:Opgenomen gedurende twee nachten tijdens haar uitverkochte 24 Karat Gold Tour. Een setlist van fanfavorieten en zeldzame pareltjes uit Stevie's multi-platina verkoopcatalogus.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Rock & Roll Hall of Fame icoon Stevie Nicks brengt haar publieksfavorieten en bijzondere pareltjes naar het grote doek in deze imponerende concertfilm, opgenomen tijdens haar uitverkochte 24 Karat Gold Tour.

Op 21 en 25 oktober brengt Rock & Roll Hall of Fame icoon Stevie Nicks haar legendarische muziek naar het grote doek. Deze twee avonden wordt het Stevie Nicks 24 Karat Gold The Concert exclusief in geselecteerde bioscopen en filmtheaters wereldwijd uitgebracht. De imponerende concertfilm is opgenomen tijdens twee optredens van haar uitverkochte 24 Karat Gold Tour met een setlist van publieksfavorieten en bijzondere pareltjes uit Stevie’s veelomvattende en multi-platina oeuvre. Haar intuïtieve en intieme manier van vertellen en de persoonlijke verhalen achter een aantal van de beroemdste nummers in de muziekgeschiedenis, weten haar publiek enorm te boeien.
De Amerikaanse zangeres Stevie Nicks (1948) wordt alom beschouwd als een van de belangrijkste vrouwenstemmen in de rockmuziek. Met haar ongeëvenaarde carrière, zes Top Tien albums in de Engelse hitlijsten en maar liefst acht Grammy nominaties, is ze de eerste vrouw die tweemaal is opgenomen in de Rock & Roll Hall of Fame, met Fleetwood Mac (1998) en als solo artiest (2019). Stevie Nicks 24 Karat Gold The Concert zit boordevol magie en energie die Stevie Nicks tijdens haar live optredens brengt en is een onvergetelijke ervaring die op het grote scherm gezien moet worden!

Cast & Regisseur