compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 11 16-3 t/m 22-3
Film van de week!
MENU

Stichting Nijmegen Blijft in Beeld: Op weg naar een groene stad

(speciaal programma) Jaarlijkse filmvoorstelling van de Stichting Nijmegen Blijft in Beeld

Pitch van Stichting Nijmegen Blijft in Beeld: Op weg naar een groene stad

Keizer Karelplein

Keizer Karelplein

Delen op facebook
Stichting Nijmegen Blijft in Beeld: Op weg naar een groene stad

Beelden van de stad Nijmegen en van de omgeving zoals Lent, Beuningen, Beek-Ubbergen en de Plasmolen. Laten de vergroening zien die na de industrialisatie vorm heeft gekregen. Met beelden van de periode 1938-1965 in een hoofdrol.

bijzonderheden

Naast het thema komen ook andere herdenkingsfeiten in 2018 aan bod zoals het Marikenjaar. Ook staat men stil bij de Watersnoodramp die 65 jaar geleden plaatsvond, waarvoor ook in Nijmegen een steunactie werd georganiseerd.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Deze stichting verzamelt en vertoont al sinds 1984 bewegende historische beelden van onze stad en omgeving. En ieder jaar wordt in twee grote voorstellingen in De Vereeniging een selectie van dit verzameld materiaal vertoond.

Stichting Nijmegen Blijft in Beeld: Op weg naar een groene stad - Bioscopen, Tijden & Tickets

Stichting Nijmegen Blijft in Beeld: Op weg naar een groene stad in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Stichting Nijmegen Blijft in Beeld: Op weg naar een groene stad zien? Koop of huur de film hier:Beelden van de stad Nijmegen en van de omgeving zoals Lent, Beuningen, Beek-Ubbergen en de Plasmolen. Laten de vergroening zien die na de industrialisatie vorm heeft gekregen. Met beelden van de periode 1938-1965 in een hoofdrol.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series