compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

Sun Children

Mogelijk schadelijk tot 9 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van Sun Children

Sun Children filmstill

Sun Children filmstill

Delen op facebook
Sun Children
Nederlandse première: 27-1-2022
Iran, 2020, 99 min,

In Sun Children krijgt de twaalfjarige Ali een buitenkansje, hij moet een ondergrondse schat stelen die dichtbij een schooltje ligt. Hij ronselt enkele vriendjes, ook straatboefjes die de hele dag de straten onveilig maken met zakenrollen enz., om samen met hem voor het eerst naar school te gaan. Enkel met de bedoeling om dichterbij de schat te kunnen komen, maar ze ontdekken al gauw dat ook straatkinderen iets kunnen leren op school.

Bekijk bij:

Cinemember

Sun Children trailer en bijzonderheden

Winnaar van de prijs voor beste jonge acteur voor Rouhollah Zamani op het Filmfestival van Venetië 2020.
Het werd beste film op Fajr Film Festival 2020.
Officiële inzending van Iran voor de categorie 'Best International Feature Film' van de 93e Academy Awards (Oscars) in 2021.

Trailer van Sun ChildrenBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Sun Childrenhttps://i1.ytimg.com/vi/p2hiPIMmpsE/hqdefault.jpg2021-10-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Majid Majidi maakte eerder The Song of Sparrows (2008), Baran (2001), The Color of Paradise (1999) en Het Geheim van Ali en Zahra (1997).

Sun Children - Bioscopen, Tijden & Tickets

Sun Children in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Sun Children zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

De 12-jarige boefje Ali en zijn vriendjes verdienen hun geld op straat met zakenrollen en allerlei foute klusjes. Ali krijgt te opdracht een schat onder een schooltje op te sporen, hij meldt zich als scholier aan.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De twaalfjarige Ali en zijn vrienden gaan niet naar school. Ze werken hard in een garage en gaan op pad om te zakkenrollen. Alles om maar aan geld te komen om te overleven en hun families te helpen. Wanneer Ali per toeval de opdracht krijgt om een ondergrondse schat te vinden, verzamelt hij zijn vriendjes en gaan ze op zoek. Om in de buurt te komen moeten ze zich aanmelden bij de zonneschool, een liefdadigheidsorganisatie die lesgeeft aan straat- en werkende kinderen en die vlakbij de tunnel van de schat is.

Productiemaatschappij: Majid Majidi Film Production (I) (II)

Cast & Regisseur

Javad Ezati

Vice-Principal Rafie
Ali Ghabeshi

Principal Amani
Majid Majidi

Regisseur
Sun Children poster