compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

SuperHond & TurboKat (NL)

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch

Een knotsgek animatie avontuur. Nieuwe vrienden Buddy en Felix gaan op zoek naar Buddy’s verloren eigenaar en ontdekken onderweg hun superkrachten!
Delen op facebook
SuperHond & TurboKat (NL)
Nederlandse première: 17-11-2022
Verenigd Koninkrijk, 2019, 88 min,

SuperHond & TurboKat (NL) trailer

Trailer van SuperHond & TurboKat (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film SuperHond & TurboKat (NL)https://i1.ytimg.com/vi/ITx4BdeEopo/hqdefault.jpg2023-01-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

SuperHond & TurboKat (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

SuperHond & TurboKat (NL) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je SuperHond & TurboKat (NL) zien? Koop of huur de film hier:
Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een knotsgek animatie avontuur. Nieuwe vrienden Buddy en Felix gaan op zoek naar Buddy’s verloren eigenaar en ontdekken onderweg hun superkrachten! In 1969 stuurt een wetenschapper zijn loyale hond Buddy de ruimte in en anno 2022 crashed hij in een klein stadje waar huisdieren voortdurend de dupe zijn van dierenhater Agent Peck.
Wanhopig op zoek naar zijn baasje, werkt Buddy samen met de geniale miljonairs kat Felix, die hem zal helpen tijdens een dol avontuur dwars door de stad. Wanneer ze konijn Cassidy tegenkomen met haar achterban van dierenrechten organisatie G.U.A.R.D, worden ze geconfronteerd met agent Peck en zullen ze de helden worden waar iedereen op zit te wachten! Een hilarisch avontuur over vriendschap, heldendom en het geloof in de menselijke eigenschappen van positiviteit, wordt de hele familie geïntroduceerd op twee unieke superhelden: SuperHond en TurboKat.

Productiemaatschappij: Brilliant Casting (Casting Director), Head Gear Films (in association), Metrol Technology (in association), Particular Crowd (in association with), Red Star 3D, Screen Yorkshire

Cast & Regisseur