compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Sweat (EN subtitles)

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldSeksGrof taalgebruik

Pitch van Sweat (EN subtitles)

Magdalena Kolesnik (Sylwia Zajac)

Magdalena Kolesnik (Sylwia Zajac)

Delen op facebook
Sweat (EN subtitles)
Nederlandse première: 12-8-2021
Polen, Zweden, 2020, 105 min,

In Sweat draait alles bij de populaire 30-jarige fitnesscoach en influencer Sylwia Zajac om positiviteit. Dan post ze iets op instagram en ze krijgt allerlei soorten reacties, waaronder ook een stalker. Ze vraagt een vriend om hulp.

Sweat (EN subtitles) trailer en bijzonderheden

Magdalena Kolesnik zelf heeft vóór deze film niet eerder Instagram gebruikt. Ze trainde ook niet met gewichten, zelf geeft ze de voorkeur aan yoga.

Trailer van Sweat (EN subtitles)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Sweat (EN subtitles)https://i1.ytimg.com/vi/PP9TqnE7x4c/hqdefault.jpg2021-08-12
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Magnus von Horn maakte eerder The Here After (2020), welke werd geselecteerd voor het Filmfestival van Cannes 2020 en was in 2021 te zien op IFFR.
Magdalena Kolesnik was eerder te zien in Zabawa, zabawa (2018) en Warsaw '44 (2014).

Sweat (EN subtitles) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Sweat (EN subtitles) in de bioscoop

Wil je Sweat (EN subtitles) zien? Koop of huur de film hier:Drie dagen uit het leven van fitness-motivator Sylwia Zajac, een social media-beroemdheid omringd door trouwe medewerkers en bewonderaars, en die zelf op zoek is naar echte intimiteit.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Sweat is een eigentijdse Poolse film over intimiteit en eenzaamheid in een tijd waarin sociale media overheersen.

Sylwia Zajac is een populaire 30-jarige fitnesscoach en influencer in Warschau. Ze werkt hard om haar lichaam in vorm te houden en inspireert daarmee haar honderdduizenden volgers op sociale media. Sylwia houdt van alle aandacht, maar ondanks de bewondering van haar fans is ze vooral op zoek naar intimiteit. Wanneer een Instagram-post viraal gaat waarin ze vertelt over haar eenzaamheid, reageert de buitenwereld geschokt. Haar persoonlijke boodschap strookt niet met haar positieve imago en hetgeen de sponsors willen zien. Terwijl in de media wordt gediscussieerd over Sylwia’s welzijn, trekt ze door alle aandacht een stalker aan. Als ze hem ‘s nachts voor haar woning treft, vraagt ze een vriend het probleem voor haar op te lossen. De gevolgen zijn ingrijpend. Sweat is een eigentijdse Poolse film over intimiteit en eenzaamheid in een tijd waarin sociale media overheersen. Het drama van regisseur Magnus von Horn (The Here After) werd in 2020 geselecteerd voor het Filmfestival van Cannes en was dit jaar te zien op IFFR.

Productiemaatschappij: Canal+ Polska (co-production), DI Factory (co-production), EC1 Lódz - Miasto Kultury (co-production), Film i Väst (co-production), Lava Films (produced by), Opus Film (co-production), Polski Instytut Sztuki Filmowej (co-financed by), Svenska Filminstitutet (SFI) (co-financed by), Zentropa International Sweden (co-production)