compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 16-1 t/m 22-1
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Symbol

Symbol

***1/20
Waardering: 3.3/5

Pitch

Japanse cultfilm over een man in een bont gekleurde pyjama die wakker wordt in een steriele witte ruimte. De muren zijn gedecoreerd met honderden engelenpiemeltjes. Hij komt erachter dat het indrukken van de cherubijngenitalia ervoor zorgt dat via een luik ogenschijnlijk nutteloze voorwerpen in de ruimte geslingerd worden. In een tweede verhaallijn volgen we een Mexicaanse worstelaar op zijn retour.
Delen op facebook
Symbol
Nederlandse première: 2-9-2010
Japan, 2009, 93 min,

Symbol trailer en bijzonderheden

Deze film was een grote hit op de internationale filmfestivals. In Nederland was het echter lastig om een distributeur te vinden voor deze film. Nu is de film alsnog in de Nederlandse bioscopen te zien.
Trailer van SymbolBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Symbolhttps://i1.ytimg.com/vi/nnqIhrmS0iI/hqdefault.jpg2010-09-02

Symbol - Bioscopen, Tijden & Tickets

Symbol in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Symbol zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 4 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Japanse cultfilm over een man in een bont gekleurde pyjama die wakker wordt in een steriele witte ruimte. Deze film was een grote hit op de internationale filmfestivals.Meer films op DVD / BR

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Aoi Promotion, Phantom Film, Shochiku Company, Yoshimoto Kogyo Company

Nieuws over Symbol