compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 16-5 t/m 22-5
WEB | mobiel
John Wick 3: Parabellum - Film van de week!
MENU
Home > Films > T2: Trainspotting

T2: Trainspotting

****0
Waardering: 4/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldSeksGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

drama, filmhuis

Pitch van T2: Trainspotting
T2: Trainspotting: Ewen Bremner (Spud), Ewan McGregor (Renton), Jonny Miller (Sick Boy) en Robert Carlyle (Francis Begbie)
T2: Trainspotting: Ewen Bremner (Spud), Ewan McGregor (Renton), Jonny Miller (Sick Boy) en Robert Carlyle (Francis Begbie)
Delen op facebook
T2: Trainspotting
Nederlandse première: 16-2-2017
Groot-Brittannië, 2017, 117 min,
Twintig jaar na de gebeurtenissen in Trainspotting keert Renton terug naar Edinburgh. Daar wachten zijn oude vrienden nog steeds op hem: net als spijt, angst, verdriet, plezier gevaar en zelfdestructie. Renton probeert het goed te maken met zijn vrienden Spud en Sick Boy terwijl hij Franco probeert te vermijden.
trailer en bijzonderheden over T2: Trainspotting
Dit is het vervolg op de klassieker Trainspotting met dezelfde regisseur en cast. De eerste film was gebaseerd op het gelijknamige boek. Dat boek heeft ook een vervolg, Porno. De nieuwe film is niet direct gebaseerd op dat boek.
Aanloop van T2: Trainspotting
Regisseur Danny Boyle brak door na het maken van de eerste Trainspotting. Hij maakte daarna films als Slumdog Millionaire, 127 Hours en Steve Jobs.
BioscoopAgenda van T2: Trainspotting

T2: Trainspotting in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.