compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 30-5 t/m 5-6
Film van de week!
MENU

Talk to Me

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Talk to Me

Delen op facebook
Talk to Me
Nederlandse première: 17-8-2023
Australië, 2022, 94 min,

In Talk to Me ontdekt een groep vrienden ontdekt hoe ze geesten kunnen oproepen met een gebalsemde hand. Ze raken verslaafd aan deze nieuwe sensatie. Dan gaat een van hen te ver en ontketent angstaanjagende bovennatuurlijke krachten.

Bekijk bij:

meJane

Talk to Me trailer

Trailer van Talk to MeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Talk to Mehttps://i1.ytimg.com/vi/Nuion68UHo8/hqdefault.jpg2023-06-15
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Talk to Me - Bioscopen, Tijden & Tickets

Talk to Me in de bioscoop

Wil je Talk to Me zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Een groep vrienden ontdekt hoe ze geesten kunnen oproepen met een gebalsemde hand. Ze raken verslaafd aan deze nieuwe sensatie, totdat een van hen te ver gaat.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een groep vrienden raakt verslaafd aan het oproepen van geesten via een mysterieuze gebalsemde hand. Tot één van hen te ver gaat, en de hel op aarde losbreekt.

Mia (Sophie Wilde) gelooft niets van de viral video’s waarin tieners via een volgekladde, gebalsemde hand zogenaamd in contact komen te staan met geesten. Wanneer ze hoort dat er op een feestje een nieuwe seance plaats zal vinden, spoort ze haar vriendin aan om mee te gaan en de proef op de som te nemen. Het duurt niet lang of de vriendinnen raken verslaafd aan de adrenaline-rushes die gepaard gaan met het mysterieuze contact. Maar wanneer tijdens een van de sessies de strikte tijdsregel wordt gebroken loopt alles volledig uit de hand en begint de scheidslijn tussen de echte wereld en het geestenrijk te vervagen.
Talk to Me is een angstaanjagende rollercoaster-rit die na zijn grote doorbraak tijdens het Sundance filmfestival hard op weg is om dé horrorsensatie van 2023 te worden.

Productiemaatschappij: Causeway Films, Talk to Me Holdings