compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
Film van de week!
MENU

Tanja – Dagboek van een guerrillera

Tanja: Up in Arms

Mogelijk schadelijk tot 14 jaarAngst

Pitch van Tanja – Dagboek van een guerrillera

Delen op facebook
Tanja – Dagboek van een guerrillera
Nederlandse première: 31-8-2023
Duitsland, 2023, 86 min,

In Tanja – Dagboek van een guerrillera sluit de Nederlandse afgestudeerde Tanja Nijmeijer zich aan bij de Colombiaanse guerrillagroep FARC. Begin jaren 2000 is zij onderdeel van de top en wil de Interpol haar arresteren en mag zij niet naar het buitenland reizen. Ze onderhandelt voor vrede in Colombia en is een politieke factor in de huidige Colombia.

Bekijk bij:

Tanja – Dagboek van een guerrillera trailer en bijzonderheden

De titel van de film verwijst naar haar uitgelekte dagboek die voor veel commotie zorgde bij de leiding van de FARC en groot nieuws was in Colombia.

Trailer van Tanja – Dagboek van een guerrilleraBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Tanja – Dagboek van een guerrillerahttps://i1.ytimg.com/vi/pKg3TrhkS4Q/hqdefault.jpg2023-07-26
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Tanja – Dagboek van een guerrillera - Bioscopen, Tijden & Tickets

Tanja – Dagboek van een guerrillera in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Tanja – Dagboek van een guerrillera zien? Koop of huur de film hier:Wie is die Nederlandse vrouw Tanja Nijmeijer die ineens opduikt als onderhandelaar van de Colombiaanse guerrillagroep FARC en een politieke factor is in Colombia.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Het onthutsende verhaal van Tanja Nijmeijer: van idealistische studente tot lid van de beruchte FARC - een aangrijpende documentaire die de complexiteit van haar keuzes en de zoektocht naar identiteit binnen een gewapende strijd blootlegt.

De Nederlandse studente Tanja Nijmeijer wordt tijdens haar stage, eind jaren 90 in Colombia, geconfronteerd met de politieke onrust in het land. Ze is geschokt door het onrecht dat ze aantreft en sluit zich na haar studie aan bij de FARC, op dat moment het grootste guerrillaleger ter wereld. Ze weet zich snel op te werken binnen de organisatie en wordt uiteindelijk ingezet bij de vredesonderhandelingen waar ze een sleutelrol speelt in het bereiken van een vredesakkoord. Een hereniging met haar familie wordt Tanja tot op de dag van vandaag nog altijd ontnomen, zelfs nu de rust in Colombia is teruggekeerd, omdat ze nog altijd op de internationale opsporingslijst van Interpol staat. Een fascinerend verhaal van een jonge vrouw die voor haar idealen geen gevaar uit de weg ging.

Productiemaatschappij: Dreamer Joint Venture Filmproduction