compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Tantas Almas (EN subtitles)

Valley of Souls

Mogelijk schadelijk tot 12 jaart,a

Pitch

In Tantas Almas keert een man - na een lange visnacht - terug naar zijn huis op het Colombiaanse platteland en ontdekt dat paramilitaire troepen zijn twee zonen hebben vermoord en hun lichamen in de rivier hebben gegooid.
Delen op facebook
Tantas Almas (EN subtitles)
Nederlandse première: 24-2-2022
België, Brazilië, Colombia, Frankrijk, 2019, 137 min,

Tantas Almas (EN subtitles) trailer

Trailer van Tantas Almas (EN subtitles)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Tantas Almas (EN subtitles)https://i1.ytimg.com/vi/XECgZs57CcE/hqdefault.jpg2022-02-24
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Tantas Almas (EN subtitles) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Tantas Almas (EN subtitles) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Tantas Almas (EN subtitles) zien? Koop of huur de film hier:Een man keert na een lange visnacht terug naar zijn huis op het Colombiaanse platteland en ontdekt dat paramilitaire troepen zijn twee zonen hebben vermoord.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Na drie prijswinnende documentaires over de nasleep van paramilitair geweld, vertelt Rincn Gilles in zijn eerste fictiefilm over de tijd midden in de oorlog: hoe slaagden mensen erin hun menselijkheid te behouden zonder in wanhoop en waanzin te vervallen?

Een Colombiaanse visser gaat in een kano op zoek naar zijn zonen, die door paramilitairen in de rivier zijn gegooid. Magische rituelen begeleiden hem op zijn kalme tocht. Variety beschreef de film al als een uitzonderlijk debuut, een meeslepend, eenvoudig verhaal met een verbazingwekkende kracht. Na drie prijswinnende documentaires over de nasleep van paramilitair geweld, vertelt Rincn Gilles in zijn eerste fictiefilm over de tijd midden in de oorlog: hoe slaagden mensen erin hun menselijkheid te behouden zonder in wanhoop en waanzin te vervallen?

Productiemaatschappij: Medio de Contencin Producciones, Neo, Sto Lat Filmes (Coproduction), Tact Productions