compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 21-10 t/m 27-10
Film van de week!
MENU

Tantas Almas

Valley of Souls

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch

Na drie prijswinnende documentaires over de nasleep van paramilitair geweld, vertelt Rincón Gilles in zijn eerste fictiefilm over de tijd midden in de oorlog: hoe slaagden mensen erin hun menselijkheid te behouden zonder in wanhoop en waanzin te vervallen?
Delen op facebook
Tantas Almas
Nederlandse première: 30-12-2021
België, Brazilië, Colombia, Frankrijk, 2019, 137 min,

Tantas Almas trailer

Trailer van Tantas AlmasBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Tantas Almashttps://i1.ytimg.com/vi/XECgZs57CcE/hqdefault.jpg2021-08-30
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Tantas Almas - Bioscopen, Tijden & Tickets

Tantas Almas in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Een Colombiaanse visser gaat in een kano op zoek naar zijn zonen, die door paramilitairen in de rivier zijn gegooid. Magische rituelen begeleiden hem op zijn kalme tocht. Variety beschreef de film al als een uitzonderlijk debuut, een meeslepend, eenvoudig verhaal met een verbazingwekkende kracht. Na drie prijswinnende documentaires over de nasleep van paramilitair geweld, vertelt Rincón Gilles in zijn eerste fictiefilm over de tijd midden in de oorlog: hoe slaagden mensen erin hun menselijkheid te behouden zonder in wanhoop en waanzin te vervallen?

Productiemaatschappij: Medio de Contención Producciones, Neo, Sto Lat Filmes (Coproduction), Tact Productions