compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

Tár

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch

In Tár is superster componist en dirigent Lydia Tár klaar voor haar volgende stap, ze wordt alom gezien als beste componist en dirigent van deze eeuw, dus wil ze de Vijfde Symfonie van Gustav Mahler gaan opnemen, wanneer donkere geheimen uit haar verleden opdoemen.
Delen op facebook
Tár
Nederlandse première: 2-3-2023
Verenigde Staten, 2022, 158 min,

Bekijk bij:

meJane

Tár trailer en bijzonderheden

Todd Fields heeft de film speciaal voor Cate Blanchett geschreven en gezegd dat hij de film nooit zou hebben gemaakt zonder haar. Blanchett leerde Duits en dirigeren speciaal voor deze film.

Trailer van TárBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Tárhttps://i1.ytimg.com/vi/BrB4BQWPtu4/hqdefault.jpg2023-01-19
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Tár - Bioscopen, Tijden & Tickets

Tár in de bioscoop

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Van schrijver-producent-regisseur Todd Field komt Tár, met in de hoofdrol Cate Blanchett als Lydia Tár, de grensverleggende dirigent van een groot Duits orkest. We ontmoeten Tár op het hoogtepunt van haar carrière, terwijl ze zowel een boekpresentatie als de langverwachte live uitvoering van Mahlers Vijfde Symfonie voorbereidt. In de daaropvolgende weken begint haar leven zich op een bijzonder moderne manier te ontrafelen. Het resultaat is een verschroeiend onderzoek naar macht en de impact en duurzaamheid ervan in de huidige samenleving.

Productiemaatschappij: EMJAG Productions, Focus Features, Standard Film Company

Cast & Regisseur

Cate Blanchett

Lydia Tár
Mark Strong

Elliot Kaplan
Nina Hoss

Sharon Goodnow
Todd Field

Regisseur