compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Tchaikovsky's Wife

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarSeksGrof taalgebruik

Pitch van Tchaikovsky's Wife

Alyona Mikhailova (Antonina Miliukova)

Alyona Mikhailova (Antonina Miliukova)

Delen op facebook
Tchaikovsky's Wife
Nederlandse première: 11-5-2023
Frankrijk, Russische Federatie, Zwitserland, 2022, 143 min,

Tchaikovsky’s Wife vertelt het verhaal van het tumultueuze huwelijk tussen de beroemde componist en zijn toegewijde vrouw Antonina, die aan haar obsessieve liefde voor haar man uiteindelijk ten onder ging.

Tchaikovsky's Wife trailer

Trailer van Tchaikovsky's WifeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Tchaikovsky's Wifehttps://i1.ytimg.com/vi/flo9cuZsEFs/hqdefault.jpg2023-04-14
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Tchaikovsky's Wife - Bioscopen, Tijden & Tickets

Tchaikovsky's Wife in de bioscoop

Wil je Tchaikovsky's Wife zien? Koop of huur de film hier:
Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Antonina Miliukova is een mooie en intelligente 19e-eeuwse Russische aristocrate. Ze kan alles krijgen wat ze begeert, maar wil alleen maar trouwen met Pjotr Tsjaikovski op wie ze heimelijk verliefd wordt als ze voor het eerst zijn muziek hoort. Hij stemt in met een huwelijk om een einde te maken aan de geruchten die over hem de ronde doen en die zijn reputatie bedreigen. Hij voelt echter niets voor Antonina en geeft haar al snel de schuld van zijn tegenslagen en inzinkingen. Verteerd door haar gevoelens voor hem en door zijn vernederingen, wordt ze langzaam tot waanzin gedreven. Tchaikovsky’s Wife vertelt het verhaal van het tumultueuze huwelijk tussen de beroemde componist en zijn toegewijde vrouw Antonina, die aan haar obsessieve liefde voor haar man uiteindelijk ten onder ging. Het hoogwaardige, historische drama van de Russische filmmaker Kirill Serebrennikov (Leto, Petrov’s Flu) ging in première in de hoofdcompetitie van Cannes en maakte vervolgens een zegetocht langs internationale festivals.

Productiemaatschappij: Arte France Cinéma, Bord Cadre Films, Charade Films, CNC, Hype Film, Logical Pictures, Sovereign Films (II)

Cast & Regisseur

Filipp Avdeev

Modest Tchaikovsky / Anatoli Tchaikovsky
Odin Lund Biron

Pyotr Tchaikovsky
Alyona Mikhailova

Antonina Miliukova
Yuliya Aug

Mad Woman at Church
Peter Aidu

Undertaker
Tchaikovsky's Wife poster