compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 37 16-9 t/m 22-9
Film van de week!
MENU

Terminator 2: Judgment Day 3D

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Terminator 2: Judgment Day 3D

Arnold Schwarzenegger (The Terminator)

Arnold Schwarzenegger (The Terminator)

Delen op facebook
Terminator 2: Judgment Day 3D
Nederlandse première: 24-8-2017
Frankrijk, Verenigde Staten, 1991, 137 min,

In de toekomst voelen de heersende machines zich bedreigd, en sturen daarom een terminator terug in de tijd. Het doel van deze robot is de toekomstige rebellenleider John Connor te elimineren. Een andere, minder geavanceerde, robot wordt door het verzet teruggestuurd in de tijd om Connor te beschermen.

Terminator 2: Judgment Day 3D trailer en bijzonderheden

Het filmen van deze film duurde zo lang dat het zichtbaar is dat acteur Furlong ouder is in bepaalde scènes. Slechts 1% van het opnamemateriaal is gebruikt (!) en voor de teaser-trailer zijn nieuwe opnames gemaakt. De film is een vervolg op The Terminator.

Trailer van Terminator 2: Judgment Day 3DBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Terminator 2: Judgment Day 3Dhttps://i1.ytimg.com/vi/W40ctsIdD7w/hqdefault.jpg2017-08-24
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

James Cameron regisseerde ook The Terminator (1984), Aliens (1986) en The Abyss (1989).

Terminator 2: Judgment Day 3D - Bioscopen, Tijden & Tickets

Terminator 2: Judgment Day 3D in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Terminator 2: Judgment Day 3D zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


In de toekomst voelen de robots zich bedreigd en sturen voor de tweede maal een robot om de toekomstige rebellenleider te elimineren. Met Arnold Scwarzenegger.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Bijna tien jaar zijn verstreken sinds Sarah Connors eerste beproeving. Haar zoon John, de toekomstige leider van het verzet, is opgegroeid tot een flinke jonge kerel. Maar hun nachtmerrie is verre van voorbij. Uit de toekomst daagt een nieuw, nog dodelijker Terminator-model op. Zijn missie: John Connor uit de weg ruimen voor hij volwassen wordt. Gelukkig staan Sarah en John niet alleen in hun strijd met deze angstaanjagende Terminator. Ook het menselijke verzet heeft namelijk een krijger naar het verleden teruggestuurd… Zijn missie: John Connor koste wat kost beschermen. De strijd voor morgen kan losbarsten... James Cameron herwerkte Terminator 2 tot een waanzinnig 3D-spektakel in samenwerking met DMG Entertainment en StudioCanal. Arnold Schwarzenegger is op zijn best in zijn rol als de cyborg uit de toekomst in één van de succesvolste sequels aller tijden.

Productiemaatschappij: Carolco Pictures, Le Studio Canal+, Lightstorm Entertainment, Pacific Western

Cast & Regisseur

Arnold Schwarzenegger

The Terminator
Linda Hamilton

Sarah Connor
Edward Furlong

John Connor
Joe Morton

Miles Dyson
James Cameron

Regisseur

Nieuws over Terminator 2: Judgment Day 3D