Deze website maakt gebruik van cookies
AKKOORD  Lees meer
compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 19-4 t/m 25-4
WEB | mobiel
Film van de week
MENU
Home > Films > Terminator 2: Judgment Day 3D

Terminator 2: Judgment Day 3D

****0
Waardering: 4/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

actie, science fiction, thriller

Pitch van Terminator 2: Judgment Day 3D
Terminator 2: Judgment Day 3D: Arnold Schwarzenegger (The Terminator)
Terminator 2: Judgment Day 3D: Arnold Schwarzenegger (The Terminator)
Terminator 2: Judgment Day 3D
Nederlandse première: 24-8-2017
Frankrijk, Verenigde Staten, 1991, 137 min,
In de toekomst voelen de heersende machines zich bedreigd, en sturen daarom een terminator terug in de tijd. Het doel van deze robot is de toekomstige rebellenleider John Connor te elimineren. Een andere, minder geavanceerde, robot wordt door het verzet teruggestuurd in de tijd om Connor te beschermen.
Genoeg van reclame? Klik hier!
trailer en bijzonderheden over Terminator 2: Judgment Day 3D
Het filmen van deze film duurde zo lang dat het zichtbaar is dat acteur Furlong ouder is in bepaalde scènes. Slechts 1% van het opnamemateriaal is gebruikt (!) en voor de teaser-trailer zijn nieuwe opnames gemaakt. De film is een vervolg op The Terminator.
Aanloop van Terminator 2: Judgment Day 3D
James Cameron regisseerde ook The Terminator (1984), Aliens (1986) en The Abyss (1989).
BioscoopAgenda van Terminator 2: Judgment Day 3D

Terminator 2: Judgment Day 3D in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Terminator 2: Judgment Day 3D zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 4 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


In de toekomst voelen de robots zich bedreigd en sturen voor de tweede maal een robot om de toekomstige rebellenleider te elimineren. Met Arnold Scwarzenegger.Meer films op DVD / BR

Solden
Synopsis distributeur
Bijna tien jaar zijn verstreken sinds Sarah Connors eerste beproeving. Haar zoon John, de toekomstige leider van het verzet, is opgegroeid tot een flinke jonge kerel. Maar hun nachtmerrie is verre van voorbij. Uit de toekomst daagt een nieuw, nog dodelijker Terminator-model op. Zijn missie: John Connor uit de weg ruimen voor hij volwassen wordt. Gelukkig staan Sarah en John niet alleen in hun strijd met deze angstaanjagende Terminator. Ook het menselijke verzet heeft namelijk een krijger naar het verleden teruggestuurd… Zijn missie: John Connor koste wat kost beschermen. De strijd voor morgen kan losbarsten... James Cameron herwerkte Terminator 2 tot een waanzinnig 3D-spektakel in samenwerking met DMG Entertainment en StudioCanal. Arnold Schwarzenegger is op zijn best in zijn rol als de cyborg uit de toekomst in één van de succesvolste sequels aller tijden.