compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 12-5 t/m 18-5
Film van de week!
MENU

The 15:17 to Paris

**1/200
Waardering: 2.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldAngst

Pitch van The 15:17 to Paris

The 15:17 to Paris filmstill

The 15:17 to Paris filmstill

Delen op facebook
The 15:17 to Paris
Nederlandse première: 19-4-2018
Verenigde Staten, 2018, 94 min,

21 augustus 2015, 15:17. Een trein vertrekt vanuit Amsterdam naar Parijs. Even later proberen terroristen de trein te kapen, maar zij rekenen niet dat drie jonge Amerikanen aan boord zitten die bereid zijn de passagiers te redden.

Bekijk bij:

NETFLIX

The 15:17 to Paris trailer en bijzonderheden

Hoofdrolspelers Anthony Sadler, Oregon National Guardsman Alek Skarlatos en de Amerikaanse Air Force Airman First Class Spencer Stone, spelen zichzelf in de film.
Naar het boek van Anthony Sadler, Alek Skarlatos, Spencer Stone en Jeffrey E. Stern, genaamd 'The 15:17 to Paris: The True Story of a Terrorist a Train, and Three American Heroes'.

Trailer van The 15:17 to ParisBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The 15:17 to Parishttps://i1.ytimg.com/vi/njyDUuI-xh8/hqdefault.jpg2017-12-14
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Clint Eastwood regisseerde al meer films over heldhaftige militairen in Sully en American Sniper.

The 15:17 to Paris - Bioscopen, Tijden & Tickets

The 15:17 to Paris in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Clint Eastwood's To Paris vertelt het waargebeurde verhaal van drie mannen die door hun moedige acties tijdens een hoge snelheidsrit met de Thalys helden werden.

Vroeg in de avond op 21 augustus 2015 keek de wereld in verbijstering toe toen de media een terroristische aanval op de Thalys #9364 - met vertrek om 15:17 vanuit Amsterdam - meldden. Deze terreuraanslag werd voorkomen door drie moedige jonge Amerikanen die op dat moment door Europa reisden. De film volgt het pad van de vrienden. Van de worstelingen in hun kinderjaren tot het vinden van hun plek in het leven, naar de onwaarschijnlijke gebeurtenissen die tot de aanval hebben geleid. Tijdens de schrijnende beproeving twijfelen ze geen moment aan hun vriendschap. Het is hun grootste wapen, waarmee ze meer dan 500 van de passagiers weten te redden. Het heldhaftige trio bestaat uit Anthony Sadler, militair Alek Skarlatos en de luchtvaart piloot Spencer Stone, die zichzelf spelen in de film.

Productiemaatschappij: 1 Force, Aerial Camera Systems (ACS), Avon Studio Transportation, Coupure Déjeuner, Designer Wardrobe Trailers, Harris Diversified, Malpaso Productions, Transportation Resources, Village Roadshow Pictures, Warner Bros.

Cast & Regisseur

Anthony Sadler

Anthony Sadler
Alek Skarlatos

Alek Skarlatos
Spencer Stone

Spencer Stone
P.J. Byrne

Mr. Henry, Hallway Monitor