compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 07 13-2 t/m 19-2
Film van de week!
MENU
Home > Films > The Addams Family (NL)

The Addams Family (NL)

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van The Addams Family (NL)

The Addams Family (NL) filmstill

The Addams Family (NL) filmstill

Delen op facebook
The Addams Family (NL)
Nederlandse première: 4-12-2019
Canada, Verenigde Staten, 2019, 87 min,
De excentrieke familie verhuist naar een saaie buitenwijk waar de vriendschap van Wednesday Addams met de dochter van een vijandige lokale realityshow het conflict tussen de families verergert.

The Addams Family (NL) trailer en bijzonderheden

In de film verhuist de familie naar Westfield, New Jersey, waar de maker Charles Addams opgroeide. De vlechten van woensdag hebben een nieuwe stijl die nog niet eerder zijn gezien bij het personage.
Trailer van The Addams Family (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Addams Family (NL)https://i1.ytimg.com/vi/knTdI8RNBVA/hqdefault.jpg2019-12-04

Aanloop

Actrice Chloë Grace Moretz heeft de stem van Wednesday Addams ingesproken. Zij is ook bekend van de films Carrie (2013) en Let Me In (2010). Acteur Finn Wolfhard is ook te horen in de film als de stem van Pugsley Addams. Hij is bekend van de wereldberoemde Netflix serie 'Stranger Things' en It (2017).

Recensies van The Addams Family (NL)

The Addams Family (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Addams Family (NL) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

The Addams Family is terug in de allereerste animatiefilm over deze grappige griezelfamilie.

Is jouw familie vreemd? Echt niet! The Addams Family is terug in de allereerste animatiefilm over deze grappige griezelfamilie. Na het zien van de bijzondere, bizarre en gekke Addams Family is jouw eigen familie lang niet zo vreemd meer. In de originele versie met de stemmen van o.a. Oscar Isaac, Charlize Theron, Chloe Grace Moretz, Finn Wolfhard, Nick Kroll, Bette Midler en Allison Janney.

Productiemaatschappij: BermanBraun, Bro, Cinesite Animation, Creative Wealth Media Finance, Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), Nitrogen Studios Canada

Huidige prijsvraag

Cast & Regisseur